29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
@minikistan ilk defa ayrı düştük bir konuda dostum yeter ki hepimiz girebilsek düşük yüksek hiç önemi yok aslında . Ama sanki katılan sayısı etkili olur gibi geldi o yüzden yüksek gelecek gibime geliyor
-
@çıkmadıkcandan olsun 4 saatcik cabuk gecer keske acıklansa yetti artık tükendik
-
@scrikss 17 ay
-
@rootofallevil Allah gönlünüze göre versin, ben de vergi mahkemesini tercih ederim eğer kısmet olursa. Ya nasip..
-
@kubra111 valla hocam geçmiyor. Diziye falan düşeyim dedim ama olmadı . O yüzden foruma dadandım. Gerçi içinizden sen niye tribe giriyorsun diyenleri duyar gibiyim . Ancak işsizlikten merak saldım işte
-
@kubra111 beklemek benide olumsuz yaptı sanırım insallah dedigin gibi olur
-
@mühlet @RootofAllEvil banada vergi daha yakın geliyor siz neden vergiyi seçerdiniz?
-
@çıkmadıkcandan ben de suan o ses izliyorum, ama gece nasil geccek de sabah olcak hicbir fikrim yok:(
-
@1umut bende o ses e sardım
-
@minikistan Ben kendi adıma söyleyim, aynı zamanda avukat olduğum için ilerleyen zamanlarda özel sektörde devam etmem gerekirse vergi alanında tecrübe kazanmak isterim. Ha özel sektör planım yok ancak insanlık hali ne olacağı belli olmaz diye. Bir de vergiye daha yakın hissediyorum
-
@minikistan ama pek bir umutsuzum, Rabbım hayırlısını versin
-
@minikistan onun da reklamları bitmiyor yahu yarın sınav olsa zaman koşa koşa geçer giderdi
-
@minikistan guy olduğum için 3 yıldır vergiyle içli dışlı olduk
-
@çıkmadıkcandan Bir arkadaşım idareden,Vergiye geçmiş ve çok daha rahat olduğunu söylemişti.
-
Doğmamış oğlağa don biçiyor ve daha bile ileri gidiyorduk. Zaman geçmek bilmiyor adeta geceye meydan okuyordu tv8 reklamları...
-
@revenge hımm demek ki yatkınlığa ya da olunan yere göre de değişiklik gösteren bir konu.
-
Arkadaşlar benim heyecanım yok ama sizlerin bu halini görünce az çok kaymakamlık sınavındaki halim aklıma geliyor Çok istediğim bir meslek değil benim. Hakimlikte Pek verimli olabileceğimi de düşünmüyorum açıkçası o yüzden idare mi vergi mi sorusuna Sayıştay Denetçiliği deyip çekiliyorum Umarım millete en çok hizmet edecek kişiler kazanır. Hayırlı sonuçlar dilerim hepinize şimdiden.
-
@bivena sayıştay denetçiliği çok güzel bir meslek, Allah gönlünüze göre versin. Sınava girecektim ama sonradan iktisat sıkıntı olur diye girmedim, girenlere Rabbım yardım etsin
-
@bivena sayıştay da akar hocam .dguy a falan da okeyim bu arada o zaman sizin için hsk müfettişliği de olurmuş.
-
@mühlet güzel mantık ben iş daha fazla olur diye istiyorum calısmayı seviyorum. Reklam üstüne reklam