2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
-
Hayırlı olsun dostlar. Şükür Allah utandırmadı ilanımız duyurduğumuz gibi geldi
50 Murakıp Yardımcısı
80 Bankacılık Uzman Yardımcısı
20 BDDK Uzman Yardımcısı.MESLEK TANITIMI;
-
Bankacılık uzman yardımcısı ile bddk uzman yardımcısı arasındaki fark nedir ? Sanırım ikisi içinde iibf’li girebiliyor
-
Nihayet! :))
-
@paretowilfredo Tecrübeli arkadaşlara bir sorum var. Ben Hukuk grubundan gireceğim ancak benim YDS puanım 45 zannediyorum ingilizce çeviriden 60 almak gerekiyor. Kurumun İngilizce sınavının zorluk seviyesi hakkında bilgisi olan var mı? Sizce bu puan ile ingilizceyi geçebilir miyim?
-
Uzman yardımcılığı kacla kapatır tahminen?
-
Ingilizcem çok zayif sinav girsem gecme ihmtimali var mi?
-
Muhasebeden monografi soruyorlar mı?
-
Arkadaşlar P20 puanım 79.8 sizce gelme ihtimali var mı ? ( BDDK Uzman Yardımcılığı)
-
@paretowilfredo hocam şuraya biryere son alımın taban puanlarını iliştirseniz çok faydalı olabilir geçen seneki başlıkta vardı sanırım
-
BDDK uzman yardımcılığı için İngilizce çeviri hakkında bilgisi olan var mı ?
-
Maaşlar ne civarda üstadım? @paretowilfredo
Tynet’teki konuda yok herhalde. Ya da ben göremedim. -
Arkadaşlar Bddk uzman yardımcılığı kaç puanla kapatır tahminen?
-
Yine ingilizce bilen bilmeyen kavgası başlar burada birazdan ️
-
Sınavda her dersin zorluk derecesi aynı mı? Uzman yardımcılığı için muhasebenin etkisinin olmadığı p42 kabul edilmiş mesela. Son kpss de 19 net vardı muhasebeden,sizce sınavda şansım olur mu arkadaşlar?
-
geçen sene sınava girmiştim arkadaşlar ingilizceyle arası olmayan dostlarıma girmeyi tavsiye etmiyorum ingilizce kismini gecmeniz imkansiz diyebilecegim kadar zor oluyor... ama giderim benim için tecrübe olur derseniz sizin düşünceniz .. kolay gelsin
-
Çok şükür Hocam. Bizi yine şaşırtmadınız çok teşekkür ediyorum
Bir kaç sorum olacak bilen arkadaşların yorumlarını ve cevaplarını bekliyorumBankacılık uzman yardımcılığı ile bddk uzman yardımcılığı için aynı anda başvurabiliyor muyuz?
Dil sınavı için geçmişte çıkmış sorulara / çevirilere ulaşabilmenin yolu var mıdır?
Son olarak 48 puanımın denk geleceğini zannetmiyorum sıralamam 3500 puan 82.
Ama p20’de 1040 civarı sıra 88 puan ,
p18’de 2900 civarı sıra 81 puan ,
p28’de 2200 civarı sıra 82 puan var. Sizce gelme ihtimali nedir? -
Arkadaşlar ben daha önce girmiştim bu sınava. İlk önce şunu belirteyim kurum sınava girecek adaylara cok önem veriyor mükemmel bir Sınav ortamı oluyor. Mükemmel bir ihtimam gösteriyorlar gercekten değerli oldugunuzu hissediyorsunuz.
Sorulara gelince. İngilizce de bankacılık ile alakalı çeviriler vardı yani bankacılık ile alakalı kelimeleri bilmek zorundasınız. Sorular kolay değildi, ha İngilizcesi olana cok da zor değildi ama. Faka şu var kurum puanlama konusunda biraz cimri -
@byteks1 evet soruyorlar
-
@pasazade hocam geçen sene yanılmıyorsam 10 tane kadar cümle vardı çeviri için.Çok zorlayıcı değildi aslında ama daha çok iktisadi kelimelerin İngilizce karşılığını bilmek gerekiyordu.Benim Yds puanım 61.25. Geçen sene çeviriden 69 almıştım. Ki bence puanları çok kıt vermemişlerdi İngilizce bölümünde. Diğer bölümler için bence biraz kıt puanlar sağlam yazmak lazım ama ben becerememiştim bakalım bu sene ne olacak
-
83'lere filan gelir mi dersiniz P48'ten, çok tecrübem yok bu puan türünde.