YÜKSEK LİSANS HAKKINDA HER ŞEY
-
çok yararlı bilgiler teşekkürler
-
Bahar yarıyılı için yüksek lisansta öğrenim kredisi başvurusu yapılıyor mu yoksa sadece dönem başında mı oluyor başvurular
-
@gag Her sene dönem başında yapılıyor diye biliyorum.
-
tezsiz yüksek lisans programına başlayıp daha sonra tezliye geçmek mümkün mü? Mümkünse nasıl?
-
askerlik tecili için ucuz bi tezsiz yl yapan üni önerir misiniz?
-
-
@erdemsrc online yüksek lisanslara bakın derim.
-
2 TANE SORUM OLACAKTI;
ONLINE YÜKSEK LİSANSTA ASKERLİĞİ TECİL ETTİREBİLİYOR MUYUZ?
ONLINE YÜKSEK LİSANS BAŞVURULARI HER ZAMAN YAPILABİLİYOR MU? -
@sosyalmühendis başvurular her zaman yapılamıyor. Online yüksek lisans askerliği tecil ettiriyor.
-
@burcuburcu Anladım Hocam çok teşekkür ederim.
-
yüksek lisans yaparken öğrenim kredisi ödeme ertelenir mi ?
-
@tysbyno-hi lisans ile yüksek lisans arasında dönem girmezse ertelenir.
-
Yüksek lisans ilanlarını bulabilcegim bir site var mı ve ayrıca en erken yaz dönemi kayıtları ne zaman başlar ?
-
@burcuburcu hocam online yl yapınca öğrenim kredisi alabiliyor muyuz ?
-
@aday-memur hocam online yaparken örgün eğitim göründüğü için her haktan yararlana biliyorsunuz.
-
@hgrotius teşekkür ederim
-
@friedman98 akademik personel diye bir site var orda oluyor ilanlar , en erken haziran başlarında oluyor diye biliyorum.
-
tezli yüksek lisans online ve yüz yüze fark etmez hocam. Tezsiz için farklı şartlar olabilir tam hatırlamıyorum ama kural tezsiz yüksek lisans yapanda alabiliyor şeklinde hatırlıyorum.
-
Arkadaşlar tecilim haziran ayında bitiyor ne zaman bakaya durumuna düşmüş oluyorum ?
-
@friedman98 hocam celp dönemi ilk ne zamansa o tarihten itibaren bakaya olarak görünüyorsunuz.