BOTAŞ 186 İşçi İlanı
-
İlana çıkıldı arkadaşlar İİBF mezunlarının başvuracağı uzman yardımcılığı bölümleride var
-
Birisi toparlasa da paylaşsa iibf kadrolarını keşke
-
Benim ilk dikkatimi çeken p15 ve B yds isteyen iki iktisat kadrosu oldu hemen gözümü dikiyorum..
-
Bu ileti silindi! -
Özlük hakları maaşı hakkında bilgi bulamadım
-
@fg94 artık bir yere girseniz de bizim de önümüz açılsa
-
@jan-vesely hocam sözleşmeli olduğu için diğer kamu kurumlarındaki kadrolara göre avantajlı 1-1.5 civarı daha yüksek maaş alınıyor.
-
Yokdil geçerli mi
-
@akademili hocam daha açık ifşa etseydiniz
-
@fg94 ahah tabii ki espri yapıyorum
-
kadroların kaç katı çağırılacak acaba
-
Güzel ilan önümüzün açılması adına hayırlısı olsun
-
Kaç katı çağrılcak direkt mülakat mı olcak ne olcak bulabilen var mı?
-
@akorkmaz1910 direk mülakat olacak da kaç katı onu bilmiyorum ilanı bekleyelim bakalım
-
@akorkmaz1910, içinde söyledi: BOTAŞ 186 İşçi İlanı
Kaç katı çağrılcak direkt mülakat mı olcak ne olcak bulabilen var mı?
BORU HATLARI İLE PETROL TAŞIMA AŞ. GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
186 Kişilik Personel Alım Duyurusu
İlanlara Başvurular Türkiye İş Kurumu Üzerinden Yapılacaktır.
İlanlar, 31.12.2018-04.01.2019 Tarihleri ArasındaTürkiye İş Kurumunun http://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/JobsOnAir.aspx İnternet Adresinde Yayımlanacaktır.
Sadece bu bilgi var. -
Siyaset bilimi/siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler kadro şartı arayan kadrolara siyaset bilimi ve kamu yönetimi olarak başvuru yapamıyoruz sanırım değil mi?
-
@öğrenci zannetmiyorum hocam ikisi ayrı bölüm ama tabi arayıp sormakta fayda var
-
@jan-vesely Bir öğreneyim bakalım uluslaraarası ilişkiler bölümü 80yds kamu yönetimi 70 yds istemiş ama yine de kamu yönetiminden başvuru yapmak daha mantıklı.
-
Siyaset bilimi ve kamu yönetimi bölümü mezunlarından daha önce başvuran oldu mu arkadaşlar ?
-
Bu alim mulakatla mi yapilacak kac kati cagirilacak bilen var mi ?