BOTAŞ 186 İşçi İlanı
-
@xvxvxv Hatay Dörtyol için alımda yedektim. Beni saat 3 gibi aradılar ve 9 Eylül e kadar belgeleri teslim etmemi söylediler
-
@emre-coşkun o zaman asılları başlatmazlar sanırım yani 9 eylül e kadar süre verildiyse uzadı yine süreç demektir
-
@afy42 valla hocam o kadarını bilemiyorum
-
@afy42 bu gidisle eylulde biter
-
-
@afy42 arkadaslar az once botastan sms geldi 4 eylulde Genel mudurlukte işe baslama islemleri ve 3 gun sure ile oryantasyon yapilacakmis
-
@xvxvxv, içinde söyledi: BOTAŞ 186 İşçi İlanı
@afy42 arkadaslar az once botastan sms geldi 4 eylulde Genel mudurlukte işe baslama islemleri ve 3 gun sure ile oryantasyon yapilacakmis
Ben de arandım 4 eylül saat 9 işbaşı.Hayırlı olsun hocam
-
Hayırlı olsun herkese bende arandım başarılı işler yapan ülkemize faydalı oluruz inşallah 🤲
-
Saç -sakal hakkında bilgisi olan var mı? 657 DMK'ya göre mi baz alalım ?
-
@FalcaoGs botaş çalışanları işçidir 657 ye tabi değildir. saç sakal da gayet esnek
-
@ericcartman uzman yardımcıları için bu kadar esnek olduğunu düşünmüyorum...
-
Arkadaşlar bir sorum var ben yedekten kazandım da acaba asil kazanan arkadaşlar imzaladığınız hizmet akdinde belli bir süre çalışma zorunluluğu var mı
-
@üstadsimon iibf kaç kişi olur hocam?
-
-
Botaş maaşları nasıl acaba
-
@üstadsimon yine yds
-
sözlüye kaç kat aday çağrılıyor acaba bilgisi olan var mı arkadaşlar ? p48 83 küsür gelir mi 5 kişilik ilana
-
@Aykutluk geçen sene 5 katı çağırılmıştı
-
@adanali01 evet yds istiyor.geçen sene 3 kişilik ilanda p 28 den 76 puan ile sözlü sınav hakkı kazanmıştım.bu sene 2 kişilik ilan üstelik p3 den alıyor.var mı aramızda Adana Botaş Uzm.yardımcılığına başvuracak olan?
-
@üstadsimon p3 ile daha mı düşer puanlar hocam?