2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@A-Schumpeter e kurumdakiler bi arkadaş aradığında yönetmeliğe uyulmazsa yaptırımı yok demişler hocam
-
@mrvhuab mahkeme karar versin ona kurum değil
-
@mrvhuab Yaptırım olmaması dava açmaya engel değil. Açılabilir çünkü verilen bir süre var adaylar için. Aday zarar gördüğünü ileri sürerek ederek dava açabilir.
-
Artık saat bir..Bu hafta..haftaya ..derken aylar geçer. .geçmiş olsun..kimseden ses de çıkmadı etkinlik adına. .yolunuz açık olsun..
-
@dahagencimben aynen öyle olacak
-
Yani davadan ziyade bence yönetmeliğe uyulmadığı için şikayet edilmeli. Bimer,Cimer,Cumhurbaşkanlığı, Ombudsman artık her nereye edilecekse
-
Uymayacağımız bir yönetmelik maddesini yazıyor ve sabırla bekleyen bunca insana hayal kurduruyoruz. Madem uymayacağız koyduğumuz kurallara açıklama da mı yapamıyoruz.. elbet geçerli bir neden vardır ama zor olmamalı.. Böyle oldukça elin yabancısı uzaya gider biz de bir arpa yol almak için kendimizi parçalar dururuz
-
30 günü oraya neden yazdın acaba ???
-
@ekstrafiskal Hocam kimi kime şikayet edeceğiz allasen zaten açıklanmamasının sebebi şikayet edeceğimiz kurum.
-
Yine troll bi ilana denk geldik anlaşılan. Seçim öncesi tepki çekmemek için sus payı niyetine verilen sahte bir ilan. Personel almaya niyeti olan şimdiye açıklardı.
-
Bence açıklanmaması kurumla değil tamamen bakanlıkla alakalı .
-
İs mufettis yrd ve sgk mufettis yrd mulakat sonuclari gibi olmaz inşallah. Tamam 26si olmadi 31ine kadar aciklansin bari.
-
Bi açıklama yapmak bu kadar zor olamaz. Sınav sonucu için demiyorum inanın. Birisi çıksın şu nedenle olmadı desin arkadaş. Herkes bu kadar mı koltuk makam sevdalısı. Bunca gencin zerre kıymeti yok mu Ya Hu.. bize yazık değil mi. Söz ağıza gelince gelecegimizin teminatı gençler. Neyse benim umudum falan kalmadı açıklanacağını da sanmıyorum açıkçası.. keyifleri gelince açıklanır herhalde
-
Eğer birşeyler yapmak isteyen olursa ben kuruma elden dilekçe vermeyi düşünüyorum istiyorsa elesin beni zaten sonuç vaktinde açıklanmazsa eleyecek. Sonuç açıklama zamanının geldiği ancak sitede herhangi bir duyuru yer almadığı bu nedenle sonucumu öğrenmek istedigime dair bir dilekçe. Anayasal hakkını da kullanmaktan korkan varsa otursun beklesin. Tabi torpili olup ses etmeyenler olacaktır orası ayrı mevzu.
-
madem bakanlıkta bekliyor arkadaşlar bence yeni bir etkinlik başlatalım hemen şimdi, bakanı etiketleyerek yazalım yönetmeliğe aykırı davranıldı diye.
-
@ekstrafiskal sürekli bunu sayikliyoruz kim katılıyor allah aşkına?
-
Şahsen sözün bittiği yerdeyim.
Bu kadar mı ucuzuz diye düşünmeye başladım. -
@dahagencimben Gönüllü olan yazar. İstemeyen yazmasın.
-
@ekstrafiskal 3 5 kişiyle olmuyor.malesef olmuyor.bir elin nesi var iki elin sesi var demisler.ya hepimiz baticaz ya hepimiz cikicaz. 4 5 sesi çıkanı n da sesi kisildi son umutları tükenince. Sözün bittiği yer.
-
Arkadaşlar yarın akşam saatine içinde bakanın olduğu ıyi bir tag ile sabah karae verelim destek bulmaya da çalışalım