2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
Cuma açıklanacak diyen arkadaş buralarda mı?
-
@müstevfi listeler daha tam hazır değilmiş Yani bakana sunulacak düzeye bile gelmemiş...
-
@petrichor Hocam duyum sağlam mı ?
-
Hocam Sayıştay denetçi si bi abi aramış. O listenjn bakanlikta olduğunu bi ay bikaç ay bekleyen mulakatlarin durumuna göre degisecegini söyledi. Bu liste daha gitmemiş sonradan çıktı. Kim nerden ne şekilde duydu bilmiyorum.sadece şu mümkün. Liste gitmiştir. Ama gvs den dolayi son şeklini almamistir bu sebeple bakanlıkta bekletiliyordur.
Yine de her şartta önce şu aciklanmamis mülakatlar aciklanmali ki bize sıra gelsin.yoksa yonetmelige uymadiklari belli.şahsi fikrim kurum Bakanlığı tinlamayacak olsaydı liste bile göndermezdi. Kendiliğinden ben bakanlığa kafa tutuyorum deseydi 9.promosyondada henüz sonuçlar aciklanmamisken çıkan yonetmelige uygun olarak o zaman açıkladı. Bu beklenti anlamsız. Bence diğer mulakat bekleyenlerle ortak bi çalışma yapılmalı. Bakanlığın hantal yapısı na karşın. -
@müstevfi isim vermiyim ama bakanlıkta ciddi söz sahibi biri... Liste bakanlıkta ama tam liste hazır değil... Hazır olmamasının sebebi nedir ne zaman hazır olur bilmiyorum ama bugünlük durum bu
-
@petrichor pareto cok daha umutlu konusuyor bu haftadan ümitli, acaba hangisi yanılıyor
-
@dahagencimben hocam zaten gidişat dediklerinizi destekler nitelikte bende böyle düşünüyordum ancak duyum falan değil kendi düşüncemdi .
-
@petrichor tam liste henüz hazır değil diyorsunuz e birde bakanlıkta bekleme süresi var Allah sonumuzu hayretsin
-
@müstevfi pareto nun öncülüğünde (tecrübesine dayanarak)diğer mulakat gruplarıyla etkinlik yapalım ya onlar aciklanmaz sa bizimki hiç aciklanmaz. 4 mulakat bekliyormus suan bakanlıkta.
-
@müstevfi liste bakanlıktaymış orda sıkıntı yok ama bakana sunulacak düzeye gelmemiş
-
@müstevfi gvs si olumsuz olan listeden çıkıyor. Ki gvs sanırım ayrıntılı bakıyor şu aşamada dguy gibi sonradan değil. Nerden baksanız 3 ay olur ama 3 aya da razıyız teftiş e dönmesi n de.
-
@dahagencimben haklısınız hocam. Küçük umutların peşine takılırsak olmaz daha gerçekçi olup elimizden geleni yapmalıyız
-
@dahagencimben galiba gvs nin süresini kıstılar... Max 30 yada 60 günde gelmek zorunda diye biliyorum
-
@petrichor olabilir hocam benim bilgim yok konuyla ilgili ortalama bi tahmin yaptım sadece öyle ise 1 ay zaten bitti şimdiye kadar kesinleşmiş olmasi gerekmezmiydi ama?
-
@dahagencimben hocam ayrıntılı gvs mülakat sonuçlarından sonra oluyor diye biliyorum
-
@dahagencimben sgkda da liste bir süre kalmıştır diye tahmin ediyorum. Mülakat biter bitmez liste oluşmaz heral... Araya bayram da girdi tabi... İyi niyetli düşününce bence bir süre daha makul gibi açıklanması için...
-
@müstevfi o kadar ayrıntılı bilmiyorum açıkcası onu bu forumda tecrübeli olanlar daha iyi bilir
-
@petrichor ne kadar bi süre ongoruyorsunuz
-
Ya arkadaşlar kaç kişi söyledi listeler hazır diye, şu an liste bakanlıkta. Burada bahsedilen hazir olmama durumu denen şeyin ne oldugunu herkes iyi biliyor. Listelere ekleme yapilir cikarma yapilir vs. Ama bence bizim mulakat sonucları teftişten bağımsız olarak açıklanacak. Sabırlar dilerim herkese
-
@dahagencimben hiçbir fikrim yok... Yazılarımdan konu hakkında fikir sahibi olduğum çıktıysa hiç öyle bişey yok... Sadece tanıdığımız biri aracılığıyla aldığım bilgiyi yazdım... Açıkcası ben bu haftadan ümidi kestim bu liste hazır değil lafını duyunca ama inşallah açıklanır da askerlik sırasında Bi de bunun stresini çekmem