9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@dervisoglu full yaptim inanmazsan gelde bak
-
Bu konuda Bilgisi olan yazabilir mi? 10 Türk dünya markası çıkarmayı hedefleyen turquality'in öncelikli sektörü nedir acaba?
-
@esnaf61 dostum turquality i biliyor olmak bile bence yeterince detay bir bilgi bu kadar detayda boğulma derim sınava yönelik soruyorsan merakından soruyorsan bişey diyemem ama
-
@SaMsUnLu55 tamam güzelde soruma cevap tam anlamıyla alamadım
-
Konuları bitirdim
Son bir kaç gün ve ayın sonuna kadar ara verdim ve vermeyi düşünüyorum
Ciddi yükleme yaptım devam edersem sıkıntı çıkacak gibi
Size tavsiye sonraki sınavlara benim gibi çok erkenden yogun bir şekilde çalışmaya başlamayın
Son iki aydır yoğun tempoyla bu sınavla uğraşıyorum son dönemeçte bu durumu yaşayacağım hiç aklıma gelmezdi
Son yedi gün tekrar edip gireceğim artık olduğu kadar olmadığı kader demişler -
@esnaf61 arkadaşlar nelere çalışıyorsunuz böyle valla helal olsun ben sizlerle yarışamam
-
Kaymakamlık kamplarına katılırsam bi faydasını görebilir miyim sizce mesaj gelmişte bana 9 günlük kamp varmış
-
@Hukuksever tamemen para tuzagi oldugunu dusundugum kamptir. 9 gunde sinavi kazandiricagini soyleyen kamplar var
-
@dervisoglu Ahhjahhha geçen yıl Gazi üniversitesinin girişinde sınav sabahı ''sinavi kazandıran notlar bu notlar '' diye not satan abiler geldi aklıma
-
@Aslan-Reyiz insan hakları 2019 pdf si var mı hocam sizde
-
kas denemelerinin cevap anahtarında hatalar oluyor dikkatli kontrol edin ( ilk 2 testi çözdüm henüz )
-
Aklıma takılan bir soru oldu arkadaşlar, Artıvizyon soru bankasının idare hukuku kısmında 127. soru.
İl genel meclisi kamulaştırma kararı almıştır. Bu durumda ortaya çıkan hukuka aykırılığa ne ad verilir?
Ben fonksiyon gaspı dedim ama cevaplara baktığımda yetki tecavüzü diye açıklama yapılmış.
Sizce cevap ne olmalı? -
@Maliyeci0606 hocam fonksiyon gaspı, yasama-yürütme-yargı olan üç fonksiyonun birbirinin alanına giren konularda işlem yapması anlamına gelir. Cevap yetki tecavüzü çünkü kendi fonksiyonu içerisinde işlemi yapmaya yetkili başka bir birimin işlemini yapmış. Gasp olması için örneğin “yasama alanına giren bir kısıtlama yapması kural koyması gerekir” ancak burada sadece başka bir birimin işini yapmış
-
Abi gerçekten bu kas denemesini hazırlarken bir Allah’ın kulu cevap anahtarını kontrol etmemiş mi ayıp ya
-
Halil Kalabalık diye bi adamın tamamı çözümlü pratik çalışmalar kitabını aldım , tek bir sorunun bile çözümü yok. Sakın almayın!
Bazı adamların övgüsü üzerine almıştım, işte kimin övdüğü de çok önemliymiş. Üniversitesen bi hocası kitap yazıyor adamın, zannediyor ki hocası mükemmel. Niye ?
Çünkü hayatında hiç hoca görmemiş ki! -
@davidricardo maalesef hocam.
-
@balporsuğu kas çok alalade hazırlanmış hocam bende çözdüm yine anayasa idare soruları iyi Türkçe iktisat felan kitabı açıp kura çekmişler soru yazdıklarını düşünmüyorım
-
@Willsmithh bende beğenmedim hocam moral bozmaktan başka bir işe yaramıyor
-
Bugun 4t alip cozdum. Cevap anahtari inanilmaz hatali. Birak hatayi sordugu sorunun cevabi direk şıklarda yok kendi aciklamasinda yazmis. Ama yaziktir o kadar para aliyorsunuz az biraz ozenin be kardesim
-
@Maliyeci0606 İl Genel meclisi kamulaştırmanın iptaline karar vermiştir deseydi fonks. gaspı olurdu. Çünkü iptaline taşınmazın bulunduğu yer idare mah. bakıyor ve yargının konusuna giren bir iş.