İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
86 puanıma gelmeyeceğini söylediğimde arkadaşlar çalışın gelir demişti biliyordum 88 ile kapatacağını veçalışmadım aslında hepiniz bu sonucu görebilirdiniz nasıl oluyordu 83 lere düşebilir 85 lere gelebilir deyip insanları umutlandırıyorsunuz . Gerçeğimiz çok acı ama yapacak bir şey yok bizi duymayan bir bakan bizimle ilgilenmeyen bakanlıklar olduğu müddetçe işimiz çok zor iibf ailesi çok zor ( 3 yıldır bekliyorum elimde 85-88 arası puanlarla )
-
Arkadaşlar ben 93 puanla sınavı kazandım ama inanın sevinemedim kahroldum bugün milli kütüphanede arkadaşlarım hep 1 veya yarım puanla kaçırdılar inanın bana hevesim kalmadı ben 2019 sınavıyla bu sürece girdim daha 2 ayda bile zor bir süreç 2018 den beri bekleyen arkadaşlara Allah sabır versin 87 ile 90 puan arasında 4 5 netlik bir fark var belki bizleri 4 5 soruluk kategorilere ve seviyelere ayırdılar şu sınava girip 45 kişiye 40.000 kişiyi geçtim diye mi sevineyim binlerce insan ümidi yıkıldı diyeni üzüleyim Allah hepimizin yardımcısı olsun bizi bu hale getirenler utansın
-
@güneşşş belge yollamamiz gerekiyor ama bn suan ona bakamadim gecen sene olmustu elden teslim yada posta
-
@samettin Hocam öyle birşey yazmıyor ki baktım ben sadece hesap nosu yazıyor
-
Hesap no su var ona göndereceğiz onu hallettik mi tamam
-
@Müşrif 90 tl de oraya bayıl off ulan off
-
Adam önceki alimda 100 puanla başvurmuş o yetmemiş bu ilana da 100 puanla başvurmuş.
Şimdi yine birileri çıkar "adam calismis almış puanını puan adamın puanı" der böylelerini savunur. -
@sayidcerrah Başvurmasını engelleyecek hukuki bir durum olmadığı sürece hangi hakla başvuru hakkını elinden almaya çalışabiliriz ?
-
@samettin elden teslim ya da posta aracılığı ile başvuru olduğu için öyleydi. Başvurularımızı zaten yaptık belgeleri elektronik ortamda yükledik sadece para yatırma kaldı
-
@scofieldmustafa aynen 4 kasım da başlıyor
-
@sayidcerrah Arkadaş acaba atanamadı mı? Eğer atanamamışsa 100 puanla elemeleri daha büyük olay.
-
@felix-felicis o puanla atanamaması imkansız büyük ihtimalle keyfe keder başvurup gitmeyecek olanlardan tıpkı bir önceki alımda 219 kişiyle yaptığı gibi.
-
@sayidcerrah Öyleyse hepimizin ahı bulsun onları ne diyelim.
-
Yav arkadaş adamın kpss 2019 da 100 almadığını nerden biliyorsunuz ? 2019 KPSS den sonra ilan mı geldi ?
Kaldı ki diyelim 2018 de aldı 100 alan kesin atanıyor diye bir şey mi var mülakat diye bir gerçeklik varken ???
Tutmuşsunuz ahım onu bulsun bilmem ne, adam 100 alırken sizin eliniz elma mı topluyordu 100 almış basbaya 100, ister başvurur ister vurmaz bu puanı alan adama her şey meşrudur bence bu süreçte...
Kimsenin sizin hakkınızla ya da ahınızla bir şey kaybetmez sistemsel açıkları neden puan almış bireylere buluyorsunuz biraz dönün genel tabloya bakın... -
@modigliani-0 acı gerçek maalesef...
-
@modigliani-0
ben bu kadar gereksiz bir yorum görmedim. o adam şayet kazansa o mesleğe girecek mi yoksa laf olsun diye mi başvurmuş.sırf muhalefet yorum yapmak için insanların sinirleriyle oynamayın. -
@modigliani-0 Hocam haklısınız 90 üstü puan almak birşey ifade etmiyor ki atanamadiktan sonra. Ancak keyfi başvurulara sitem ediyor edenler. Bu konuda da haklilar.
-
Bence sgk aciklaninca bir cok kisi sinava girmicek
-
@whshw aynen sgkyı da bugun yarın açıklarsalar şaşmam zaten
-
@modigliani-0 Aynısını dedik zaten. Adam 100 puanla mülakattan elenmişse durum daha vahim diye. Bugün küsüratla, 1 puanla kaçıran oldu. Kimsenin atanmayan, işsiz insana bir şey diyemeyeceğini milyon kere söyledik ve yazdık. Sırf keyfi başvuru yapanlar olduğu da milyon kere söylendi, bu duruma isyan edildi. Siz de neye ah edildiğini anlamadınız mı gerçekten !?