2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@adanali01 Hangi danışman? Bu alım yalnız 2020' de olacak onu da söyledi mi
-
@sonunageldim katılıyorum kullanılabilecek bütün kanalları kullanmalıyız. öncelikli hedef twitter tabiki.
-
@cons3693 2019 alimi istiyiruz yuklenelim nerelere yuklenceksek aksama kime yaziyoruz bakana ve fastih portakalami arkadaslar
-
Bence bir metin hazırlansın kendimizi en iyi şekilde ifade ettiğimiz ve herkes önce o metini atsın twitterda çünkü görüyorlar takip ediyorlar tweetleri. Ne isteğimizi bir kez daha ve en doğru şekilde ifade edelim.
-
Arkadaşa nasıl güvenebiliriz ki belki kurum içi destekçisi bizi susturmak için söylüyor? Yanlış anlaşılmasın kendisini tanımıyorum kişisel bişey değil ama elde bizzat somut veri olmadan ve forumun belli başlı kişilerinden duymadan hiçbirşeye inanmam. Ne duyumlar gördü bu gözler ki arkadaşın 5 iletisi var totalde. Biz etkinliklerimize sesimizi duyurmaya devam edelim arkadaşlar hemde eskisinden daha yüksek sesle umarım hakkımızı alabiliriz. Etkinliklere katılmayıp forumu takip edenlerde belki ciddiyetin farkına varmışlardır onlarda artık etkinliklere katılırlar.
-
Arkadaşlar ekşi sözlüğe yüklenelim lütfen daha yüksek bağıralım hakkın karşısında susan dilsiz şeytandır.susmayın
-
Ekşi sözlük troll dolu bir yer oraya niye yazıyorsunuz anlamadım
-
'Gökay Otyam'(iletişim danışmanı) Tag bu isim üstünde yürüsün, yönetmelik vs GUY birinci dereceden ilgilendiren mevzu değil.
-
@RootofAllEvil haklısınız, ekşi sözlük söylediğiniz gibi trol dolu olsa da bir çok olayın gündeme ilk geldiği yerlerdendir. önemli olan başlığın yukarılarda durması. bugüne kadar iibf ile ilgili bir tek başlık gündeme getiremedik. en azından denemekte fayda var.
-
sendika isteklerinin olduğu fotoğrafları kaldırdım arkadaşlar. bahsettiğiniz troller resmi gazete ekine bakmadan mal mal mesajlar atmaya başladı çünkü
-
facebook hesabım olmadığı için kpss a grubuna yazamıyorum. ekşisözlük'teki başlık oraya da taşınsa daha çok etkileşim olabilir.
-
Akşam 19.30 daki etkinliğe her zamankinden daha gür bir sesle katılmalıyız defaatle dedik katılım olsun diye Katılanlardan Allah razı olsun ama katılmayanlara anlatamadık bir türlü kurum içi alım sonrası şimdi soruyrm ANLATABİLDİK Mİ?
AKŞAM 19.30 BÜYÜK GUY ETKİNLİĞİ Kendin için -
@adanali01, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@dderya zaten bakan danismani simdi soyledi bu alimdan sonra yonetmenlik cikarip guy alimi olacakmis
Tam olarak anlamadım da "bu alım" dediğiniz kurumiçi alımı mı ve çıkacak yönetmelik ne yönetmeliği çünkü bildiğim kadarıyla GUY alımı için bir yönetmelik değişikliğine gerek yok.
-
@plansız fazlasıyla soğukkanlı bir giriş cümlesi "zaten bu alımdan sonra" yatıştırıcı politika.
İyi iyi bizim ilan da geliyormuş. Şiişt!KURUM İÇİ HAKSIZLIKTIR!
-
Galiba artık bu başlıkta dikkate alınmak icin şov yapmak gerekiyor buyurun etkinlik yapın hayırlı olsun siz ne zaman bir olabildiniz ki zaten. Fikir sunuyoruz ama tık yok böyle bir şey yok yani
-
@plansız hocam arkadasjn dediği sabah benimkiyle ortusuyo yalnoz yonetmelik degil cumhurbaskani kararnamesi dedim oda oyle bisey demek istemistir
-
@akncıı hocam bir metin hazirlayalim burda iste fikirlerinizi yazin ekleme cikarma yapalim
-
19.30 da twiterdayiz gencler en az 50 bin twitle kapatalim haydi destek birlik olma zamani simdi birlik oldugumuzu gostermemkz lazım
-
@plansız arkadaslar etkinligi artiralim twitter etkinliginden haberdarlar
-
@sonunageldim gerek yok çok bilenler halletsin hocam