Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)
-
Benimde açıkcası her yeri yazasım var ama 1 kisi 2 kisilik kontenjana mülakatta nasıl gireceğim bilmiyorum o şansı kendimde görmüyorum. O yüzden 89.51 puanla Ankara tercih edeceğim hepimizin hakkında hayırlısı olsun
-
91le Ankara da yerimizi alalim
-
@Büyükelçi p3 mü
-
@kyloren siz kaç puanla hangi şehri tercih edeceksiniz
-
@hukukcukişi 87,8 Ankara siz
-
Sadece 2018 kpss den p3 puanım var 2019 kpss ye girmedim başvurabilirmiyim kılavuzu okudum ama tam anlayamadım .
-
@kyloren 88,5 ile yüksek ihtimal izmir yazacagım hayırlısı inşallah
-
işimiz şans oyununa döndü bakalım bu kupon tutacak mı ?...
-
@felix-felicis aslında her yere giderim de mülakata kalmak için 1 ve 2 kislik yerler beni beni durumda zorlar bence. Sanırım ank yazmak mantıklı tabi şimdilik başvurulara kadar fikrim değişmezse!
-
@aroma mersin yaz 5 kişi sınava gelmese %50 ihtimal mülakattasın
-
@rassal tembel insanların sizin fikrinize ve desteğine ihtiyacı yok hele benim hiç yok .Lütfen iletime yazmayın
-
Geçen sene 200 kişinin çağrıldığı durumda 90.5 ile kapatmış. Bu sene 360 kişi çağrılacak ve geçen sene bu şekilde taşra-merkez ayrımı da yoktu. Aynı gün MTA Müfettişlik sınavı da var. Seçimlerinizi kendi mantık ve isteklerinize göre yapın bence. Birbirini manipüle edip acaba bana ekmek çıkar mı diye bekleyen o kadar çok insan var ki
-
İleti kaldırılmıştır.
-
@Marsiyal p48 mi hocam p3 mü? Benim de puanım 88.19 ama Ankara yazmaya korkuyorum çünkü çevremde işe girip de sırf burası üst kurul diye başvuracak olan yüksek puanlı tanıdıklarım da var. Bir de bu sene doğru düzgün ilan gelmedi gelen yüksek kapattı o yüzden ben Erzurum ve izmir arasında gidip geliyorum..
-
Kime sorsam Erzurum diyor ben de Erzurum'a niyetlendim ama böyle giderse İzmir'e başvuracağım. Geçen yıl guyda birçok doğu ili daha yüksek kapattı. Doğu yazalım garanti olsun mottosu yıkıldı sanırım
-
İleti kaldırılmıştır.
-
İleti kaldırılmıştır.
-
@asımus P48 hocam
-
Taşrada ćalişanlar ne kadar alır
-
@wazo merkez uzman yardımcısı maaşı. Yani aynı. kadro bilişim uzman yardımcısı çünkü