Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)
-
@mülakatzedee elektronik haberleşme de direk kanun okuyacagız zannedersem .haklısınız sınav bence de zordu her derse bakılacak mecbur kurum sınavları genelde zorlayıcı oluyor kpss ye göre .kolay gelsin şimdiden
-
arkadaşlar başvuru formuna ulaşamadım yardımcı olur musunuz
-
@bomçiki 20 sinde başlıyor başvuru
-
Arkadaşlar Ankara kadrosu için P4 sizce kaç puanla kapatır?
-
hocam 2019 p48 89.44 ile ankaraya başvurmayı düşünüyorum sıralamam 255. sizce mantıklı mıdır fikir verirseniz sevinirim henüz çalışmaya başlayamıyorum kafam karışık
-
@scofieldmustafa hocam inşallah dediğiniz gibi olur ya 89.4 ile ankarayı yazmayı düşünüyorum fikirlerinizi bekliyorum
-
@bsttt geçen yıl 88 ile sıralamaya girmiştim ben bu yılda 88.9 ile ankaraya başvurmayi düşünüyorum başka illerde olacağı için gene 87 86 ile kapatabilir
-
@mezun 88 ve 89 puanlılar başka iller yüksek kapatır şeklinde düşünüp ankara çok kişi alacağı için garanti olsun diye ankaraya başvurursa ankara yüksek kapatırken başka iller düşük kapatabilir.
88 için bir şey diyemem ama 89 puanlılar hangi ili yazarsa kesin gelir diye tahmin ediyorum. @mezun sizin 88.9 ile istediğiniz ili seçme lüksünüz var mesela. benim gibi 85-86'lar el mahkum ankara yazacak ama iibf'de mersin yerine antalya veya adana olsaydı ya da samsun olsaydı oraları 85'le yazardım. izmire benim puan yetmez. o yüzden tek seçenek ankara. ben düşünmüyorum ama diyarbakır ve erzurumu yazan 84-85 puanlılar karlı çıkabilir, o civarlarda kapatmasını bekliyorum. izmire yüklenme olur ama o kadar da fazla olmaz. izmir de 2 kişilik kontenjan olduğundan 88 civarı kapatır.
-
83 puanla taşra için kumar oynasam mı oynamasam mı bilemedim. Gelmezse üzülmem ama gelirse onca konuyu kısa zamanda nasıl bitireceğim? İdari hakimlik sınavı da var üstelik.
-
İibf için İzmir'e başvuracaklar kendilerini belli etsin, puanları görelim bi.
-
87 ve üzerine istenilen her il gelir diye dusunuyorum
-
@Baelish kosgeb gibi olur diye ızmir den korkanlar da olacak benim gibi puanlar ters köşe olabilir.
Kararsızım ama 88.8 ile ank ızmir arasında ! -
@aroma bende Ankara İzmir kararsızım 92.5 puanla
-
Şu taşra sınavı ile merkez aynı ayardamı olur bundan emin olamadım
-
@Willsmithh calismak icin fazladan 1 haftada olacak o avantaj var taşrada
-
@scofieldmustafa aynen oda var ayrıca doğru
-
94,4 Izmir tercih edecegim.
-
@aroma Tasralardan birisi patlayacak kesin. O da Izmir gibi duruyo. 90.7 ile Izmir de kararsizim.
-
Bence yalnızca p3 puanı olup alan bilgisi olmayanlar bu ilanla ilgilenmezler. Haberi olmayanlar bile olur. Çoğunlukla p48’ler yarışır. İİBF için söylüyorum tabi
-
@felix-felicis dpb de b grubu ilanlar arasında ve memur siteleri bildirimde bulunuyor