9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
arkadaşlar lütfen ama lütfen karşılıklı kalp kırıcı tartışmaları bırakalım artık. ya herşeyi bir kenara bırakın öyle ya da böyle buradaki arkadaşların çoğu mülakkatta merhabalaşacak, yine birçoğu meslektaş olacak, aynı masada yemek yiyeceği zamanlar olacak, böyle sert söylemlerden sonra nasıl birbirinizin yüzüne bakacaksınız. Biraz daha yumuşak bir tavırla ve empati kurarak iletişime geçersek emin olun herkes daha kazançlı çıkacaktır her anlamda.
-
@siyasal_ist hala ortak özellik falan diyorsun dostum burası gerçekten senin başaramadıklarının hırsını başkalarından çıkarabileceğin bir yer değil dostum daha fazla abartma istersen.neyse listenin güncel hali var mı arkadaşlar son 9 Allah'ın izniyle biraz daha netleşmiştir durumlar.
-
@safiTÜRK69 tamam KARDEŞŞ suç bende niye yazıyorum ki ne haliniz varsa görün. Benim için forum bitmiştir.
-
arkadaşlar iptalsiz 69.5 alan biri 1 iptal halinde ve bu iptalinde yanlış yapmış olduğu bir soru olması durumunda 70 üzeri puan alıyor, 70.25 alıp iptal edilen 1 soruyu doğru yapan birisi ise 70 altına düşüyor durum bu iken iptaller çok can yakacak çok can da kurtaracak. barajın 70 olması ya da daha üstünde olmasıda bu durumu değiştirmeyecek, listede değişiklik iptalle ve ya iptallerle kaçınılmaz..
-
@Ömermuhtar, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
arkadaşlar iptalsiz 69.5 alan biri 1 iptal halinde ve bu iptalinde yanlış yapmış olduğu bir soru olması durumunda 70 üzeri puan alıyor, 70.25 alıp iptal edilen 1 soruyu doğru yapan birisi ise 70 altına düşüyor durum bu iken iptaller çok can yakacak çok can da kurtaracak. barajın 70 olması ya da daha üstünde olmasıda bu durumu değiştirmeyecek, listede değişiklik iptalle ve ya iptallerle kaçınılmaz..
Bu sene (ÖSYMnin kusuru sebebiyle baraj altı kalanların olması durumunda) 70.00 barajının esnetilmesi ihtimali yok mu?
-
@moonlight net bir şey söyleyecek bir durumum yok ama düz mantık olası değil kardeşim çünkü geçen sene esneme yapılmadıysa bu sene yapılması geçen sene liste dışı bırakılan arkadaşların mağduriyetini arttırır 2. si hepimizin bildiği düzenli idare, kanuni idare ilkesi gereği mümkün değil gibi geliyor bana..
-
@Ömermuhtar Size hak vermekle beraber eklemek istediğim geçen sene soru iptali yoktu kim ne yaptıysa oydu heybesindeki , ama şimdi benim 70.00 netim var ve doğru yapmış olduğum kop sorusu iptal edildiğinde 69.69 da kalacağım , belki 70.00 ile kapatacak ve belki kontenjan dolmayacak ve benim durumumda olanlar liste dışı kalacağız .. Bu durum gerçekten çok büyük bir mağduriyet benim için , sınavı kaybetmek çok normal bir durum , ama idarenin hatası yüzünden baraj altı kakacaksam mağduriyetin giderilmesi için 70.00 barajının esnetilmesini isterim .. Ha elbette bu durum 70 ile kapatacaksa geçerli , 71-72 ile kapatırsa zaten 70 barajı mantıksız
-
Tarihin en bilinmez, en tahmin edilmesi güç Kaymakamlık sınav sürecinin son düzlüğüne geliyoruz. Yeni irtibata geçtiğim bir arkadaşımın arkadaşı geçen yıl 76 netle mülakata kalmıştı ve defalarca kez mülakata giren birisi 68 ney bekliyormuş. Sadece paylaşmak istedim
-
@districtgovernor hocam bu sene tecrubelilerin cakildigi aof ve yeni mezunlarin zirve yaptigi bir donemdeyiz sonuclar aciklannca ak koyun kara koyun ortaya cikacak bakalim.
-
@siyasal_ist
Baraj bir nevi esnetiliyor kardeşim yani normalde 70 netle 70 puan alınacakken soru iptallerinde 69.5 netle 70 puan alabiliyorsun -
@moonlight 1700 sayılı dahiliye memurları kanunu okuyun hocam 70 barajı orda yazmış. Kanun değişikliği gerekiyor esnetmek için mümkün değil yani
-
@moonlight esneklik konusunda(70 baraj problemi bu sınava has durum) gördüğüm kadarıyla tek yol iptal edilen soru kadar herkesin puanına 1 puan eklenmesi OSYM böyle bir yolu tercih eder mi zor fakat en olur yoluda bu gibi mağduriyet oluşmaması açısından..
-
@districtgovernor benim tanıdığım var hakimlik sınavından yüksek yapmış temeli gayet iyi olan biri bu sınav için de çok iyi hazırlandı ama ümitsiz onunda düşükmüş.. bu sene hakikaten tecrübeliler bile sürünüyor..
-
@Tardukağan cevap şıkkının uerini degistirmisler buyuk basarı
-
70 puan alan mülakata kalır diye tahmin ediyorum. İnşallah da öyle olur. Barajı geçen herkes mülakatı görsün.
-
ÖSYM ve kaymakamlık şubesi, sınava katılım sayısından tutun da en küçük bir bilgiye kadar hiç bir şeyi adaylar ile paylaşmıyor. Bu bağlamda iptal olursa 70 net olayı nasıl yorumlanacak vb ne olacak kestirimi etmek bile imkansız durumda. Tam anlamıyla kurbanlık koyun gibi 4 aralığı bekleyin modu şahsımı rahatsız ediyor. Ama olan ve biten tam anlamıyla budur. Resmi bir cevap verilmeyen yerde duyum için arada birilerine bir şey sormayı bile o arkadaşlara haksızlık (resmi cevap yokken eşelemek arkadaşa zarar verebileceğinden) olarak gördüğüm için ben de hiç bir veri veya bilgi mevcut değildir. Sabırla beklemek şuan için en akıllı davranış olacaktır
-
arakadaslar 70 net diyip geçmeyin geçen sene standart sapma olsa 80 puanlara denk gelirdi ve kaymakamlık sınavı 80 puanı gördü en fazla 2017 de onda da otuçöpü kabul etmişlerdi onun için 70 i geçenler ciddi ciddi beklemelidir.
-
@a-tas hocam eğer soru iptali olurda iptal edilen soru değeri diğer sorulara ekleniyor. Örneğin 70 netiniz var ve bir soru iptal edildi. 70*1.01 den 70.7 netiniz oluyor. Soru iptali yahut herhangi bir durumda barajın değişmesi söz konusu değil.
-
Murad00 isimli kullanıcı ile yasaklanan mehmetcik isimli kullanıcı aynı kişilerdir. Bann yedikten sonra yeni bir hesap açıp hala provake etmeye çalışmak normal bir kişinin yapacağı iş değildir muhtemelen problemleri var. Kendisine tekrardan söylüyorum özelden yazma arkadaş uzak dur ve beni provake etmeye çalışma ben küfür etmem boşuna uğraşıyorsun. Forumdaki kaymakam aday adaylarına sesleniyorum bu arkadaşa dikkat edin aman.
-
@siyasal_ist tamam sakinles gecti.