9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@bozo_ bu durumda 500ü bile geçebilir aday sayısı
-
Geçen sene sınavı saat kaçta açıklamıştı ösym sabah mı akşam mı
-
@miadayy 09.30-10.00 arası
-
@moonlight heyecan dorukta o zaman son 70 saat
-
Son idari yargı sınavında da iptal yapmadı sonradan mahkeme kararıyla yeniden mülakata kalanlar oldu
-
@keynes5 peki o sınavda da kop sorusu gibi bariz hatalı mıydı soru
-
@miadayy evet bariz hatalı soruydu hatta iki soru iptal edildi biri çok açıktı yanlış olduğu diğerini hatırlamıyorum.
-
@iibf o zaman yeni mahkeme sürecimiz hayırlı olsun
-
@miadayy evet iptal olmazsa zaten iki soru icin yüz de yüz mahkeme yolu gözüküyor.
-
@iibf diğer sorular içinde bence itiraz edenler olacaktır
-
Amirimin açıklaması açık,69,5 nette kaldı ve 400 dolmadı.Benim bu açıklamadan anladığım soru iptalinin olmadığı ve geçen seneye benzer bir tablonun ortaya çıktığıdır.Geçen sene 372 kişi mülakata kalmıştı.70 neti olan 345. olmuştu,69,75 neti olan 373. olmuştu.Geçen sene ile birebir uyuştuğunu varsayarak yorumlarsak bu sene 345 kişinin mülakata kaldığını söyleyebiliriz.
-
@miadayy o kadar bariz değildi tartışmalı bir soruydu subjektif işlem sorunuydu yanlış hatırlamıyorsam
-
@keynes5 hocalar açık ve net yanlış olduğunu söylüyordu ama.
-
Kop sorusu çok bariz tartışmaya bile gerek yok ama o soru bayağı tartışılmıştı
-
@Dolaylı-tümleç Ösym kolay kolay soru iptal etmez. Amirimin verileri ve sizin söylediklerinizde soru iptali olmadığının ispatı gibi.
-
Dostlar bu iptal olasılıkları bana Sayin Devlet BAHÇELI'nin meşhur bir capsini hatirlatti
BAHÇELI'ye göre 04.12.2019 un içindeki 04 ve 12 'yi siliniz. Kaldi mi 2019....
2019'un başında ne var 2; KOP ve Monopol iptal olursa mulakata giren sayisi artar,
2019'un ikinci rakamında ne var 0; hiç bir soru iptal olmazsa 69,5 'te kalan arkadaş 400. Olmasına rağmen liste dışında kalacak,
2019'un üçüncü rakamında ne var 1; KOP sorusu veya sadece Monopol olursa 400. Aday 69,5 Ile 70 puanı alır ve mulakata kalır,
2019 un sonunda ne var 9; bu dokuz 69'un dokuzu ki çok kritik bir durumu ifade ediyor. 9 un kaderi Iptal veya iptal olacak sorulara bağlı...
Sayın Bahçeli'ye göre durum bu dostlar bakalım ne olacak
-
@miadayy valla bu sorudan başka olurmu bilmem geçen sene hakimlikte tek bi soru üstünde çok durulmustu yanlış olduğuna dair ama iki soru iptal oldu o yüzden zaten diğer soruyu hatırlamıyorum çok üstünde durulmadigi icin. Bu sınavda da kop ve monopol den başka sürpriz olur mu bilmem
-
Sorunun bariz hatalı olduğu belliyse (idari yargıda iptal edilen soru için) itirazlarda göremiyor mu bu yanlışlığı?
-
@miadayy ösym yanlışında neden bu kadar ısrar ediyor illa mahkeme kararı mı bekliyor
-
@miadayy hocam çünkü iptal edilince doğru yapanın neti azalıp hakkında hiçbir fikri olmayanda soruyu yanlış yapanda neti 1.01 ile çarpıldığı için her yanlış sorudan nasibini alıyor. Dengeler alt üst oluyor. Bu yüzden soru yanlışta olsa dengeleri bozmamak adına iptal olayına fazla girmiyorlar.