Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
Kazanan arkadaşlara hayırlı olsun. Sağlık uzmanlığı açıklanmadan feragat verirseniz bir başka arkadaşa şans olur umut olur.
-
@idari-şube arkadaşları da anlıyorum listede yer almak henüz işe başlamış olduğunuzu göstermiyor ve çalışmak istediğiniz kurumda burada önemli ayrıca bazı kurumlarda gvs de olumsuz olanlar bazı kurumlarda olumlu gelebiliyormuş gibi nedenler feragat vermenizi engelliyor.
Arkadaşlar hakkınız anlıyoruz neticede asil listelerde yer almanız hakettiğinizin sonucudur ancak elinizden geldiğince feragat için de düşünce sahibi olmanızı ben de isterim. -
Atama demi bu mülakatlar da yapıldı
-
Kazanan arkadaşlarımıza hayırlı olsun. Mehmet Alim Can ve Mustafa Aslan bu iki arkadaşımız 45 kişilik il göç uzman yardımcılığı listesinde de varlar eğer mesajımı görürlerse pazartesi kuruma feragat dilekçesi gönderebilirler mi.
-
Mustafa Aslan enerji bakanlığının uzman yardımcılığı mülakat listesinde de var feragat ederse seviniriz
-
@nurkse06 Eder inşallah
-
@Ertuğrul-Bey, içinde söyledi: Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
Kazanan arkadaşlarımıza hayırlı olsun. Mehmet Alim Can ve Mustafa Aslan bu iki arkadaşımız 45 kişilik il göç uzman yardımcılığı listesinde de varlar eğer mesajımı görürlerse pazartesi kuruma feragat dilekçesi gönderebilirler mi.
Hayırlı olsun Bu arkadaşlarımız Feragat edebilirler mi çok makbule gçer
-
@Ertuğrul-Bey 200 kişilik listede var mı hocam
-
@kemankeşş2 O liste yıldızlı açıklandı isimler belli değildi. Ama Aykut Aydın var 200 kişilik listede onu biliyorum sadece.
-
@Ertuğrul-Bey teşekkürler hocam aşağı yukarı bir 10 kişi oldu galiba 200 lük listede siz iyi takip yapıyorsunuz
-
@kemankeşş2 Daha da çıkar açıklandıkça sınav sonuçları
-
Arkadaşlar merhaba. Mustafa Aslan arkadaşım olur. Yazdıklarınızı görünce kendisiyle konuştum İl-Göç ten feragat edeceğini söyledi. Hepiniz için hayırlısı olsun kendim için de dua beklerim. Hayırlı ramazanlar
-
@mrdgn hocam iyi günler. Arkadaş sağlık uzmanlığı mülakatına da girmiş. Sonuç açıklanmadan oradan da feragat ederse bir başka arkadaşa şans olur. Hayırlı olsun tekrardan
-
Merhabalar. Mehmet Alim Can'ın kendisi benim arkadaşım olur. Yazdıklarınızdan bahsedince kendisi il göçten feragat edeceğini ve merkez göç uzman yardımcılığı mülakatına da girmeyeceğini söyledi. Hakkımızda hayırlısı olsun. Hayırlı ramazanlar, kolaylıklar dilerim.
-
@mrdgn enerji bakanlığının uzman yardımcılığından ?
-
@mrdgn Allah razı olsun kardeş
-
@kemankeşş2 Sizlerden de. Mustafa sağlıktan da feragat edeceğini ancak enerji bakanlığından etmeyebileceğini söyledi.
-
@mrdgn Teşekkür ederim kardeşim
-
@delikupeli Sana da teşekkür ederiz kardeşim
-
Aykut Güngör arkadaşımız da enerji Bakanlığı uzman yardımcılığı mülakat listesinde var feragat ederse seviniriz