BDDK Meslek Personeli İlanı 2019
-
@tereke tebrik ederim sizi. Ben zorlandım baya
-
Murakiplik muhasebe neresi kolaydı acaba çok merak ediyorum
-
@can bankacılık mi murakiplik sınavı mi?
-
ALINTIDIR
BDDK SORULARI 21 Aralık 2019
Bddk (Bankacılık Uzman Yard)
İktisat-Maliye-Finans Vergi ziyaı Gölge bankacılık Stagflasyon Finansal derinleşme Para ikamesi
Enflasyonist açık ve fiyat ücret spirali Grafikle açıklayınız diyordu Bir adet 3 şıklı arz talep denge fiyatı sorusu.sınavın en kolay sorusuydu muhtemelen
İktisat maliye karışık bir analiz sorusu vardı.maliye ve para politikaları kapsamında türkiyenin büyüme enflasyon borç servisini tartışın gibi bişeydi.
Hukuk Genel işlem koşulları Aş de yönetim kurulunda kamu tüzel kişi temsilcisi Aş de nitelikli nisab halleri Ceza hukukundan 4 kavram Fikri içtima Kesintisiz suç Bileşik suç Zincirleme suç
Anayasa yargısında somut norm denetimi
Muhasebe Bilanço ve gelir tablosu oluşturma Likidite oranları Bir yevmiye kaydı sorusu.şüpheli alacaklara karşılık ayrılmasıyla ilgiliydi TFRS16 kira standardı
İngilizce 10 tane İngilizce den Türkçe’ye cümle çevirisi. kolay orta ve zor şeklindeydi. -
İngilizce İktisati çok iyi hukuku orta üzeri muhasebeyi orta alt yapan birinin mülakata kalma şansı nedir dostlar ?
-
@suignris bankacilik
-
@NeverLetGo kalırsın
-
kurum kendi sitesinde soruları açıklıyor mu ???
-
@mel819111 hocam mazur gör ; ciddi misin
-
@NeverLetGo muhasebe orta alt hangi soruları yaptığınıza bağlı belki daha iyiyapmissindir bnce kalirsiniz
-
@can Sağolun hocam moral oldunuz cümlemiz inşallah görür mülakat .
-
@NeverLetGo hangi üniversite mezunusunuz tabi cevap vermek isterseniz ?
-
@garipyolcuu Ankara Siyasal mezunuyum hocam
-
@tereke, içinde söyledi: BDDK Meslek Personeli İlanı 2019
Arkadaşlar murakıptık inanılmaz kolaydı
Çok kolaydı yea. Açıklaninca da kıt puan vermişler dersin.
Neyse Diğer sınavlardan karşılaştığım kişilerle de konuştuk. Muhasebe zordu. -
@NeverLetGo teşekkürler
-
@piko abi yapmayın Allah aşkına neresi zordu?
-
Sınava katılım nasıldı arkadaşlar ? Girdiğiniz sınıflar kalabalık mıydı ?
-
@jeanpaulsartre bi arkadaş sordu gözetmene 650 filan dedi benim sınıfımda 6-7 kişi yoktu katılım çoktu bence
-
Uzman yardimciliginda aktif ve pasif toplamini 306 bin mi buldunuz? Bir de ben dikkatsizlikten 2. Soruda cari oran falan bulun diyormus orayi bulmayi atlamisim. 10-15 puan arasi dikkatsizlikten gitti...Donem kari vergi karsiliklarini 2200 mü buldunuz?
-
@Marcuspowa aktifi 306 buldum ben de sermayeyi kaç buldunuz?