Sağlık Bakanlığı Sağlık Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
-
Merhaba arkadaşlar bugün mülakata giren oldu mu
-
Mülakata giren arkadaşlar nasıl geçti neler soruldu
-
Neler sorulduğu size kalsın arkadaşlar,malum rekabet ortamı,soylememenizi anlıyoruz,haklisiniz sizler de.Benim merak ettigim soru mulakat davet kagidinda olduğu gibi mulakat gercekten 30-40 dakika sürüyor mu?
-
@iibfpalace değişiyor hocam. Ortamdaki muhabbete, sorulara, konulara bağlı. 25 dk da olabilir 50 dk da olabilir.
-
@iibfpalace sorular herkese farklı zaten zarf çekiyoruz onun içinde 3 adet soru var. Artık şansına. Benim 20 dakika sürdü kimisinin 40 dakika içeride ki sohbete bağlı büyük ihtimalle
-
Benim ki yaklaşık 45 dakika surmuş
Dışarı çıktığımda arkadaş 45 dk deyince şaşırdım
Zamanın nasıl geçtiğini anlamiyosunuz -
Benim de 20 dk falan zaten öğlen yemeginden önce en son beni aldılar sanırım kisa sürdü benim
-
Mulakatlar bitti,hayırlı uğurlu olsun.Kısa süre içerisinde açıklanır mı dersiniz?
-
Soran var mı ne zaman açıklanır? Diğer mülakatları beklerler mi sizce
-
KGK kazananlar burdan feragat eder mi?
-
@iskender başka kurumları kazananları kurum arayıp kendisi sorsa feragat edipetmiyeceklerini daha iyi olur bence
-
@hicks hocam kurum onun takibini yapmaz. Feragat olunca da kesin 11 kişi alınacak diye bir şey var mı biliyor musunuz
-
@iskender onu bilmiyorum da ama bence 11 kişi alırlar sürekli alim yapan bir kurum değil sonuçta aslında kurum için iyi olur listeye aldığı kişiler başka kuruma geçerse onlar ıicn kötü olur
-
Arkadaşlar yakın zamanda bakanlığı arayan oldu mu?
-
@idari-şube iki hafta önce aradım bize gelen bir bilgi yok ama çok uzatmazlar dedi ordaki bayan
-
var mı bir gelişme acaba?
-
Unuttular gibi
-
-
Kazanan arkadaşlar hepinize hayırlı olsun adalet stajyer kontrolör ve diğer mülakatlar kalıp çalışmayı düşünmeyenler lutfen Feragat edebilir mi forum dışında olanlara ulaşıp iletilerler çok güzel olur mükerrer listeler olmasın