İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
İlk sayfalarda birileri demiş maliyede vergi hukuku ve Türk Vergi sistemi dahil değil demiş ama geçmiş sorularda vergi soruları gelmiş onlar kamu gelirlerinin konusu olan vergi konuları mı çalılmaualaım mı vergi hukuku ve Türk Vergi sistemine şimdi?
-
@İbbfli19 evet hocam kamu gelirleri kapsamında geliyor vergi ile ilgili ki o da çok zorlamıyor
-
@miyopkeynes eyvallah hocam onun haricinde tüm maliye ve iktisatın ayrıca insan haklarının tüm konuların sorumluyuz değil mi hocam
-
Bi de bu uluslararası ekonomik ilişkiler ve kuruluşlarla alakalı kaynak var mıdır uluslararası ilişkiler kitaplarında yer alır mı?
-
.............
-
@İbbfli19 iktisatta zaten ilanda yazan kısımlar kadar ve maliyede vergi hukuku hariç hepsi
uluslararası ekonomik ilişkiler konusuna elinizdeki uluslararası iktisat kitabından çalışablirsiniz -
Eyvallah hocam
-
Arkadaslar bana uluslararasi iliskiler kitabi onerebilir misiniz pelikan yayinlarinin ekin diye bir kitabi var kullanan var mi ? Yada burada paylasilanlar disinda link atabilecek birisi var mi ?
-
Bu il göç idaresi başvuru işlemlerini yaparken bir günlük mü üye giriş kaydı oluyor 5 gün önce üye olmuştum ama başvurumu yapmamıştım şimdi sisteme giriyorum böyle bir üye bulunamadı diyor bu ne ya?
-
Uluslararası ilişkilere uluslararası ilişkiler teorisi, uluslararası hukuk, siyasi tarih, uluslararası örgütler, uluslararası güncel sorunlar. Türk dış politikası., uluslararası çevre sorunları vs gibi konular var bunların hepsinden sorumlu muyuz?
-
@miyopkeynes vergi hukuku ve vergi sistemi değil mi
-
@İbbfli19 evet hepsinden sorumluyuz ve hepsinden en az 3 soru çıkıyor
vergile ile ilgili daha önce dediğim gibi kamu gelirleri kapsamında geliyor -
@güneşşş ekin yayınlarının 2013 başımı kitabı var Erhan arda yazarı kapsamlı bir kitap içinde sorularda var 700 sayfa aşina iseniz konulara işinize yarar ama hiç fikriniz yok ise yaramayabilir.Alanim iyi mevzuat ve uluslar yüklenirim diyorsanız tavsiye ederim
-
2013 ekin yayınları uluslararası ilişkiler konu anlatımı Erhan arda
2015 başım bilim yazı grubu uluslararası ilişkiler soru bankası ikinci sayfa yayınları
2013 baskı savaş kamu yönetimi çıkmış sorular
Soyasal Aygün insan hakları hukuku kaymakamlık hazır kitabı
Arkadaşlar nette dolanan notlar harici kitap olarak bunları kullanabilirsiniz inceleyin ağır gelmezse kullanin -
@İbbfli19 hocam vergi vs yok ders olan vergi yok bakmayın boşa
-
İlgöç sınavına girebilecek puanım var.
Memleketimde katiplik kazandım.
Rotasyon olayı kafamı karıştırıyor.
İlgöç Uzman Yardımcılığına başvurmalı mıyım? -
@Okahraman07 hocam o sizin değerlendirmeniz bağlı uzmanlık unvani ile katiplik bence kıyaslanamaz ama gelecek beklentileriniz ile değişir
-
@Okahraman07 hocam b grubu kadroyla a grubun farki büyüktür zaten maas olayina kafaniz takılmıyorsa bilmiyorum ama il gocte maaşınız daha yüksek olacak ve yükselme şansınız var
-
@Willsmithh tabikide kıyaslanamaz uzmanlık sonucta maaş olarakta calısma düzeni olsun vs. Rotasyon insanın kafasını karıştıyor bilemedim.
-
@scofieldmustafa memleketimte olduğum için biraz rahatım o konuda maaş fazla olacak elbette ama o fazlalık baska yerde olursam kira vs gibi giderlere gidecek son güne kadar bekleyeceğim kararımı verene kadar teşekkürler.