İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@artıkolsun hocam ne kadar duyarsız olduğu ile ilgili sanırım şöyle sordaydı işaretlerdim kesin : para talebi tam duyarsız deseydi. Tartışmaya açık ama
-
KAÇ bekleyenler umutsuz şimdi
-
@artıkolsun o itiraz edilen 3 soruya sen de itiraz edebilirsin ne kadar çok itiraz olursa daha etkili olabilir diye düşünüyorum
-
Itiraz dilekçesi gonderen kaç kişiyiz suan
-
@menizarar1 80 le umutsuzum
-
@kemankeşş aynen ben de öyle düşündüm şu anki doğru seçeneği işaretledim o soru da itiraz dilekçemde ama daha önceki iletileri de de söyledim ıslm stagflasyon kesin iptal olur bence ama soru yüzde 50 ihtimal bence
-
@Minimalist 83 ile umutsuzum
-
şu an 80/79 puan dahil https://xoyondo.com/ap/5cZ62AKUWBrCBEX 761 kişiyi bulmuş..
-
@özmerlin_06 hocam 90 94 arası 32 kişi olup da 95 100 arası 45 kişinin olması hic mantikli gelmiyo bana
-
Çok ilginç bi sınav 75 le kapatır diyen de var 85 de psikoloji bozan bi durum
-
@MartinLuther aynı seyi dusundum. Cidden trolleyenler var galiba.
-
@menizarar1 75 e ihtimal vermedigim kadar 85 e de vermiyorum şahsen. O kadar da değil yani.
-
@MartinLuther nerden tutarsan elinde kalıyor.. şu süreçte sağlıklı veriye ulaşabilmek zor. bunlara bakıp iki haftası zehir olacak ne kadar insan var.
-
Haftaya açıklanma ihtimali yok mu ? Geçen sefer öyle olmuş sanırım. 77-80 bant kapatır, uçanlara aldırmayın
-
@MartinLuther anketlerde troll eksik olmaz hocam
-
Benim 86 dogrum var tahmini, bence tahmini soyle olur
90+ yapan 50 kisi
85-90 arasi 200 kisi
80-85 arasi 500 kisi dersek kûmülatif sekilde 750 kisi 80 ustu oluyor benim tahminimde yani 80 alti kapatir bence max 79 olur bunlar benim max tahminlerim sadece tahmin -
@özmerlin_06 benim ekranda 1096 katılımcı gösteriyor an itibariyle
-
Mülakatta yazılı sınavdaki notlar çok önemli mi değerlendirme nasıl oluyor ?
-
@özmerlin_06 Onlardan biride benim hocam resmen hastalandım artık, etrafımda ki herkes 84 85 üstü olacak diyor takmıyorum desem de olmuyor iki haftalık süreci nasıl atlacağım bilmiyorum
-
@menizarar1 81 ıle umutsuzum. Ikı soru ıptal olursa 79 kalıyor. Yine umutsuzum.