İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
7 günlük bir itiraz süreci var galiba ilan metninde okumuştum. Mail ile sınav sonucu itiraz dilekçesi istenip doldurulabilir.
-
85 doğrum vardı,84 doğru geldi.1 doğru sorum iptal edilmiş.Yani her şey beklediğim gibi geldi.
-
5 senedir şu süreçten bıktım . Mülakata kal elen . Saçma salak bir sınav yüzünden sorun iptal olsun elen . Yani allah bizi ne ile sınıyor gerçekten bıktık ya . İşe girsek deneyim istiyorlar ne yapalım arkadaş biz .
-
84 doğru bekliyordum. 84 doğru gelmiş. 3 iptal olan sorumun 3 üde yanlıştı 86,60 olarak hesaplanmış yani herşey beklediğim gibi oldu ne eksik ne fazla
-
86 doğrum vardı. 3 iptal edilen soru ve 1 cevabı değişen soruyla birlikte 82 doğru 15 yanlış 84.54 puanla mülakata girmeye hak kazanamadım. Bu saatten sonra bir şey değişmez biliyorum ama başta yanlış soru hazırlayanlara hakkımı helal etmiyorum.
-
84 doğru bekliyordum beklediğim gibi geldi. Doğru yaptığım bir soru iptal yanlış yaptığım bir sorunun şıkkı değişti doğru kabul edildi.Sonuç olarak mülakata kaldım ama oluşan bu süreç yüzünden mülakatın şeffaf yapılacağı konusunda umutlarım azaldı.
-
@swezy aynı sorun bende de var
-
Arkadaşlar itiraz için bir yol gösterebilir misiniz? Hesaplamalarda hata yapıldığını düşünüyorum
-
@nairu Bende itilaflı sorular hariç hesaplamıştım. 1 soru eksik kalıyor yine de. Herhalde kontrol ederken yanlış hesapladım, emin değilim ama 1 soru olduğu için önemsemiyorum. Sizin 3 soru ise tekrardan bakın, olmazsa itiraz edin hocam.
-
Mülakata kalan arkadaşlara başarılar dilerim . Kazanamayan arkadaşlar lütfen moralinizi bozmayın guy ilanı yakındır . Vardır bir hayır çalışmalarınızı azaltmayın . Belki de guyu kazanacaksınız . Hayatın sonu değil . Umarım herşey istediğimiz gibi olur. Emek veren herkesin bir gün karşılığını alması dileğiyle ..
-
İtiraz edecek arkadaşlar için tekrar grup kurarak dayanışma sağlanabilir. İptal edilen cevabı değişen sorular eklenmemiş bana da.
-
@orwell soruların iptaline olduğu gibi bunda da bir haksızlık varsa bu da düzelecektir.
-
@orwell aynı sorun bende de var hocam 2 doğrum eksik. Ben yanlış hatırlıyorum diyorum ama mümkün değil böyle birşey
-
Sonuçlar herkese hayırlı uğurlu olsun mülakattayım ama hiç bir şey bitmiş değil yeni bir başlık yakında açılır ve yardımlaşmalarımız başlar forumdaşlar herkesin hakkında hayırlısı ..
-
Kaymakamlık yüksek kapatacak dediler linç ettiler
İl göç yüksek kapatacak dediler linç ettiler
Bekleyen Bilgi birikimi yüksek baya büyük kitle var
2019 KPSS puanıyla yerleşen kaç kişi var ki Mart geldi.toplasan 300 kişi yoktur. -
Yüksek kapatacağını hepimiz biliyorduk sorun bu değil . Kazanan arkadaşları tebrik ederim. Mülakatta inşallah hakeden kazanır diyeceğim ama bu ülkede mümkün değil.
-
@marshalerner adamlar aybu den daha iyi biliyor 85 le kapatacağını Demekki 2010 'daki gibi sorularda çalınsa haberimiz olmucak yani hak adalet yok
-
ben de 83 doğru bekliyordum. stagflasyon sorusunun şıkkının değiştirileceğini düşünmemiştim o yüzden onu doğru saymıştım. bir soru da öyle yanlış geldi. 81 doğru 83.5 puanla mülakata kalamadım. her şeyde vardır bir hayır ne diyelim. dua edelim de guy ilanı çok bekletmesin bizi.
-
3 iptal yanlışlarımdan gitmiş, ama stagflasyon sorusunu b yaptığım halde doğrum artmamış. Artsa da 84.54 olacak. Ben de mülakata kalamadım. Listedeki arkadaşlara başarılar dilerim. Umarım hak eden kazanır. Listeye ucundan giremeyen bütün arkadaşlarıma da kendimle birlikte sabır diliyorum. Artık takatim de umudum da kalmadı iyi bir şey olacağına dair. Her şey yine başa döndü. YİNE. Ama biz o klişeyi söylemekten geri durmayalım. Hayırlısı böyleymiş. Son olarak Allah belanı versin aybü
-
@sermayeakimi benim de aynı gelmiş fazlalık ya da eksiklik yok