11.Promosyon SGK Hk.
-
Sevgili dostlar...
9.promosyona kıl payı giremedim, puanımı yükselttim 10.promosyona kılpayı yine giremedim, 2019kpss de tekrar yükselttim şimdi ilana kitlendim. Elbette hepimiz yıllarımızı, gençliğimizi verdik. 10.promosyon mülakatına girememiş olsam da süreci yakından takip ettim... Evet yeni bir ilanın gelmesi zaman alabilir. Lakin bunun 10.promosyon alımının sonuçlanmasıyla ilişkisi olduğunu düşünmüyorum. 8.promosyon mülakatından hemen sonra 9.promosyon ilanına çıkıldı. -
@sancaktar aynen katiliyorum🖒
-
@sancaktar Hocam haklisin o sene peş peşe gelmiş ilan süreç tamamlanmadan diğer ilan verilmiş. Bunun olması mümkün ama burası Sgk gerçekten sabırla sınayan bir kurum. Ben 10 dönemi kıl payı kacirdim. 2019 da sırf bu kurum için çalıştım derece yaptım 94 puanla bekliyorum. Umarım gelir en çok istediğim başkanlık merkez göç sınavı geçsin bende başlıcam araştırmaya en azından kurumun alım planı süreci nedir biliriz.
-
Bugün yanlış görmediysem işkur genel müdürü de iş sağlığı ve güvenliği genel müdürlüğüne geçiş yaptı. Bakanlık bünyesinde çok oynamalar oluyor böyle bi süreçte, üstelik yeni mülakat sonuçlarını açıklamışken bakanlıktan bize dair herhangi bir kurumun ilana çıkacağını sanmıyorum. Ama keşke bi duyum olsa da biri bir şeyler yazsa diye buradan bekliyorum.
-
Bu baslik ne zaman senlenir acaba guy gbi ilgoc gbi bi ilanda denetmenlikden gelse
-
İlanı bekleyen arkadaşlar tarafından canlı tutulması gereken bir başlık
-
İlgilenen arkadaşlar cimere yazarsa belki bir cevap gelir gibi. Ben yazdım ama yoğunluk olursa karşılık alacağımızı düşünüyorum. 2 dakikalık iş bence şansımızı deneyelim
-
@yesillenenfındık
Cimer e yazdığınız yazının bir örneği var mıdır acaba ben de yazacağım -
Açıkçası resmi bir dille değil de bilgi edinme hakkı seçeneğini seçerek istediğim kurumun ilan verip vermeyeceğini şartlarını öğrenmek istiyorum diye yazdım.
-
SGK ilanı için Cimere yazdım arkadaşlar. Cevap gelirse paylaşırım.
Bu arada SGK başkanlığina vekâleten atama olmuş. Hayırlara vesile olsun inşallah.
-
İl emniyet müdürlükleri güvenlik sorusturmalarina dair talepleri kurumlara iade etmiş .
-
@aroma, içinde söyledi: 11.Promosyon SGK Hk.
İl emniyet müdürlükleri güvenlik sorusturmalarina dair talepleri kurumlara iade etmiş .
Umarım bu durum yeni gelecek ilanların mülakat sonucu açıklanma sürelerini kısaltır.
-
Bu ilanı bekleyen 5 kişi mı? Diğer arkadaşlar ne yapıyor çok merak ediyorum. Puanınızı almışsınız arkadaşlar niye ölü taklidi yapıyorsun.
-
Bu ilanı bekleyen 5 kişi mı? Diğer arkadaşlar ne yapıyor çok merak ediyorum. Puanınızı almışsınız arkadaşlar niye ölü taklidi yapıyorsunuz.
-
Umarım yanılıyorumdur ama erken açıklanacağını zannetmiyorum iyi ihtimalle mayıs haziran gibi. Umarım o sürece kadar guy gelir ve ciddi bir alım olur da sgk bekleyenlerin ihtimali daha çok artar.
-
@adam-simith hocam ilan gelirse kaçla kapatır acaba 80 işe yarar mı
-
@aroma bu ne demek yani hocam açar mısın ?
-
@sui-generus memurlar.netin haberi hocam şu aym'nin güvenlik soruşturmasına dair kararı sebebiyle emniyete gönderilen gvs talepleri kuruumlara iade edilmiş istisna kurumlar haricinde . Linki paylasamadim
-
- SGK Başkanı atamasının yapılmış olması,
- Kurumun güncel stratejik planında denetmen eksikliğine vurgu yapılmış ve yeni denetmen alımının hedeflenmiş olması,
- Bütçe görüşmelerinde de denetmen ihtiyacının konuşulmuş olması,
bana yeni ilan neden gelmesin diye sorgulatıyor. Bazı arkadaşlar 10.promosyon atama sürecinin bitmediğini ve ilanı yakında beklemediğini söylüyor. Oysa ki 8 ve 9.promosyon ilanları peş peşe geldi, atamaların bitmesi beklenmedi.
Ben umutluyum arkadaşlar.
-
@sancaktar inşallah hocam nasip olursa 80 ile başvururum