2019 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
-
@pasazade Bana da soruldu
-
@pasazade bana sorulmadı tedirgin olmalımıyım:)
-
@Sgk_sgk Ne sordular karakterinizden
-
@NeverLetGo Ne sordular karakterinizden
-
@hakimadayı06 arkadaşlar bakanlıkta tüm Eğitimler iptal, herkes izin aldı personelden ve sgerçekten bu süreç bu sene uzar orası kesin. Kısalır diyene kesinlikle aldanmayın.
-
@pasazade Zor durumlar karar almanıgüçleştirir mi ? Ailende sözünün geçerliliği olan bir insan mısın
-
@birsorumolacaktı sayın bakan,bakan yrd ve pgm yoğun şekilde çalışıyorlardır,mülakat için şu aralar vakitleri yoktur,öyle aradan çıksın diye de alalade bir değerlendirme yapmazlar diye düşünüyorum.tam aksi de olabilir mi acaba ?
-
@birsorumolacaktı Şu an genel olarak kamu kurumlarında sınırlı personelle iş yapılıyor, doğrudur. Ancak bir birimden herkesin izin alması gibi bir durum söz konusu değil, kaldı ki bu durum idarenin sürekliliği ilkesine de ters, her birimde yeterli personel bırakılıyor. Ayrıca personel genel müdürlüğünden veya başka birimlerden personellerin izin alması ya da eğitimlerin iptal olması mülakatın açıklanmasını etkilemez, sürece müdahil olacak kişi ya da olaylar değil çünkü bunlar. Ama gündemin yoğunluğu ve sorduğum kişilerin cevapları sonucu ben de sürecin en az bir ay devam edeceğini düşünüyorum.
-
Hazirandan önce açıklanırsa şaşırım.içişleri bakanlığında 3 defa mülakata girdim daha onceki mulakatların toplantı nedeni ile uzadığını gece 22 ye kadar mulakat oldugunu hic gormedim.hergun olağanüstü kararlar alınıyor mumkunu yok ugrasmazlar listeyi hazrlamakla.
-
Ben şöyle düşünüyorum tüm eğitimlerin iptal olduğu yoğun toplantıların olduğu bir süreçte bile gerekirse gece 11 e kadar mülakata devam edip mülakatları tamamladılar. İsteseler mülakatları erteleyelim diyebilirlerdi. Burdan hareketle biran önce tamamlamak istiyor olabilirler süreci
-
Bakanlıkta üst düzey yönetici abisi olan,odalarına gidip Çay içen hal hatır soranlarımız Yok mu duyuma yönelik yorumlara daha çok itibar edebiliriz bence
-
@hakimadayı06 guzel bir bakış açısı
-
Bence Mayıs ortasından önce açıklanmaz
-
Bence geçen senelerde olduğu gibi 55 60 gün civarı sabırla beklemek gerek arkadaşlar
-
@mia_nur ince ince dokundurmuşsun kardeşim. Mülakat alanından çıkıp odalara girenler vardı bence onlar bilir
-
İÇİŞLERİ BAKANLIĞI DERNEKLER DENETÇİ YARDIMCISI GİRİŞ (SÖZLÜ) SINAV DUYURUSU (06-08 Mayıs 2020 tarihleri
arasında Ankara’da yapılacak giriş(sözlü) sınavı) geldi arkadaşlar. Sonuçların açıklanma tarihi çok geç olmayabilir. -
@nomethod inşallah öyle olur
-
@Başkan71, içinde söyledi: 2019 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
sürecin uzamasından dolayı endişeli olan arkadaşlarımın olduğunu görüyorum evet normal program akışında 1 aylık bir gecikme olduğu aşikar ancak sona geldik bakanlık elindeki opsiyonu sonu kadar kullansa bile;
105. dönem atamaları 25 eylül 2019 da yapıldı
106. dönem yurt dışı eğitimi ekim 2019 da başladı (8 ay sürmekte)
bitiş tarihi haziran 2020
107. dönem mart 2019 göreve başlama valilik stajı ardından vekalet de bulunmaktalar, haziran 2020 de bakanlık da 4 ay dil kursu var eylül- ekim 2020 de yurt dışı eğitimi oalcaktır, burdan da anlaşılacağı üzer, haziran-temmuz 2020' de 108. dönem vekalete çıkması gerekir (107.dönemden boşalan ilçelere)
şimdi gelelim mülakat tarihine;
temmuz 2020 de 108.dönem bir adayın vekalet edebilmesi için en az 2 ay önce atamasının yapılması ve valilik stajı ve uyum kursuna katılması gerekecektir.mayıs sonu atama işlemi tamamlanmalıdır, sonuçlarda en geç mayıs ayı başında acıklansa, mart ayının ortasında mülakatların yapılması gerekir burdan da anşaılacağı üzere bu ayın 2.veya 3. haftası mülakat tarihlerinin belirlenemsi gerekir. detaylı araştıma yapmadım sürecin içinde olduğumdan genel bilgiler ışı altında bir tahmin yaptım hakkımızda hayırlısı olsun.
özet tablo
mülakat tarihlerinin açıklanması :Şubat (2.veya 3. haftası)
mülakat tarihi:Mart (2.ve 3. haftalar)
mülakat sonuçları:Mayıs (1.veya 2. haftası)
evrak teslim ve atama tarihi :Mayıs ayı sonuna kadar
göreve fiilen başlama : Haziran (1.veya 2. haftası)aynen geçerli olduğunu düşünüyorum arkadaşlar, dernek denetçisi alımı mülakat tarihi 6-8 mayıs olarak açıklandı dikkatinize sunarım
-
@nomethod dernekler denetçi yardımcısı sınavıyla kaymakamlık mülakat sonuçlarının arasındaki bağlantıyı kuramadım rica etsem biraz açar mısınız?
-
@besplatno mülakatı aynı birim yapıyor ya. Biri bitirilir diğerine başlanır mantığı ile söylemiş arkadaşlar. Bana da mantıklı geldi ama belli de olmaz.