2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
Sabahtan beri ders calisaym diyom cakistgm sayfa sayisi 5 surekli gigm ye foruma falan girip duruyorum bana onumuzdeki hafta Sali aciklanacakms gibi geliyor
-
@70kuralliii ben de aynı durumdayım 1 sayfayı 5 kere okuyorum dikkat dağınıklığından
-
@mathilda guzel seyler dusunun hocam kazandim mi kpss ye keyfi girecem hic calismadan umursamadan stressz
-
@mathilda açıklanmadan ders çalışma işi çok zor
-
@70kuralliii umarım sürpriz olur açıklanır ama evet bu yoğunlukta bu hafta da kaldı gibi haftaya odaklanacağız artık
-
@70kuralliii girmicem hocam
-
@gencbiraday ben ne olur ne olmaz basvurdum mecbur hocam ama 1 senedr muhasebe falan bakmiyorum
-
@70kuralliii Hala başvuru yapmadım. Hala bekliyorum. Ben çok yoruldum hocam. 6 yıldır KPSS KPSS yeter.. Vakit geçmiyor bana artık
-
@70kuralliii 2019 kpss sonrasi kaymakamlk idari hakmlk il goc derken muhasebe iktisadin son kismi falan epey gitti
-
@redcrossbjk hocam insallah kazanirz da bu surec biter ben sizin kadar tecrubeli deilm kpss surecnde ins da olmam
-
@70kuralliii hocam hepsi gitti Ya hiç bi ders kalmadı çok nankör bir süreç
-
@gencbiraday hocam tekrar ettiniz mi hatirlarsnz ama insallah ihtiyacinz kalmaz. Ben de epeydr muhasebe ticaret icra iflas falan bakmiyorum il gocten dolayi zaten muhasebeyle aram cok iyi degil bu sebeple il gocu guya ve sgkya tercih ederim.
-
@sbui61 tabiki tercih edilir benim şahsen önüme sunsalar yine il göç derim o yüzden Kpss girmem bir daha anlamsız çünkü
-
@sbui61 ben p31 ile başvurdum.
-
Merhabalar arkadaşlar. Biraz yoğun bir hafta geçiyor, forumu takip edemiyorum. Soru sorup cevap alamayan arkadaşlar kusura bakmasınlar. Kayda değer bir haber aldığımda mutlaka paylaşacağım. Gen.Müd'ün özel kaleminden öğrendiğim kadarıyla Müdür Bey bu hafta çoğunlukla il listesi ile ilgilenmiş, çalışmalarını tamamlamış, Bakanlığa havale etmiş. Önceki günlerde de ifade ettiğim üzere top artık Bakanlıkta. Kısacası açıklanmaması için hiçbir neden yok. Çok uzamaz diye düşünüyorum. Esen kalın.
-
@06TC üstad teşekkür ederiz bakanlıktan ne zaman açıklayın diye talimat gelirse o zaman açıklanacak artık hakkımzda hayırlısı olsun...
-
@06TC sağol hocam umarım bayramdan önce biter bu iş herkes seni bekliyor forumda tek güvenilir kaynak sensin
-
@06TC çok sağolun hocam heyecanlandım şimdi
-
@06TC merak edilen bir husus ta sayın bakanın bizzat makamında bulunup bulunmaması gerekli mi imza işleri için ... malum bakan beyin programları herzaman olduğu gibi yoğun bu husus iÇin de aydınlatırsanız çok seviniriz
-
@06TC üstadın verdiği bılgiler doğrudur sağolsun fakat bakanlık kuruma talımat verecek kurumda açıklayacak ustad da bizler gibi kısa sürede açıklanmasını temenni edıyor sadace inşalllah çok beklemeden açıklanaçak dıye umut edıyoruz tarıh bakanlıktan gelecek olura bakııyor ...