Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@başarısız hocam ne zaman bitiyor eğitiminiz
-
@miamia Çok teşekkür ederim hocam
-
@snoopy Çok teşekkür ederim hocam hepimiz için hayırlı olsun inş.
-
Arkadaşlar uzman yardımcılığı için soruyorum, sözleşmeler eğitim sonunda imzalanıyor ise tekrardan yedek çağırma ihtimalleri var mı ? Bu konu hakkında bilgisi olan varsa ve yazabilirse sevinirim
-
@lazrail53 Eğitim başında imzalanmıyor mu sözleşmeler.
-
@orhan1998 başında imzalaniyor
-
@doksanbes Ben de öyle biliyodum. Arkadaş sorunca birden tereddüt ettim. Bu arada BT UZMAN YARDIMCILIĞI için eğitim 4ünde ataşehir emlak konut binasında başlayacakmış. Bu birimde olan arkadaşlara duyrulur.
-
@keynesyenizm 23ünde
-
@orhan1998 Nerden ulaştınız acaba bu bilgiye hocam mail falan mı geldi?
-
@kandi9669 beni arayan numarayı geri aramıştım bugün merak edip. Çünkü ayın 6sında IELTS sınavına gireceğim. 4ü dediler arayınca. Birime sorucam izin verirlerse sınava gireceğim
-
İç kontrolör olarak yedekten çağırılan var mı arkadaslar?
-
............
-
@orhan1998 hocam bu karantina vb sebebiyle ertelenen grup muydu 4ünde başlayacak olan
-
Yedeklerden çagırılanlar varsa kacında ve nereye cagrılıdınız arkadaşlar?
-
@amenis Valla bilmiyorum hocam. Bana teklif 17sinde geldi. Yedeklerdeymişim normalde. Sadece 4ünde eğitim olacak onu biliyorum. Hangi birimde olduğuma dair de bilgim yok
-
Uzman yardımcılığı için yapılan eğitime karantinada olduğum için katılamamıştım, bankayı aradığımda karantinada olanlar için daha sonra eğitim verileceği söylenmişti. Karantinada olanlar için eğitimin ne zaman başlayacağına dair bilgisi olan var mı?
-
Arkadaşlar eğitim ile alakalı mail alan var mı acaba?
-
@kandi9669 hocam arandık yılbaşından sonra başlıyoruz artı olarak mail atmayacağız dediler.
-
@keynesyenizm Bugün mü arandınız acaba? Beni arayan olmadı daha
-
@kandi9669 hocam sizin BT uzmanlık mıydı? belki o yüzdendir.