29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
-
Türkiye adalet akademisinin eğitimleri sadece Ankara'da mı oluyor? Daha önce akademi bölündü İstanbul'da da eğitim veriliyor artık diye bir şey okumuştum sanki
-
@00schumpeter00 tebrik ederim.
-
Arkadaşlar mülakata nasıl hazırlanmalıyız gerçekten? Konuları nasıl çalışmayı düşünüyorsunuz, ben mülakat kitabı olarak digesta veya law kitaplarını gördüm fakat karar veremedim alıp almamaya siz neler düşünüyorsunuz
-
@birsorumolacaktı hocam idari yargi için genelde anayasa ve idare soruları sormuşlar. Geçen seneden adlici bir arkadaş söyledi. Whatsapp grubunda paylaşım oluyormuş. Ben whatsapp grubu göremedim henüz
-
Geçen yıl mülakat başlığında mülakatların 3-5 dk civarı sürdüğü yazılmış doğru mu yanlış mı bilmiyorum.
-
@elitnur kitap alınmalı mı sizce
-
@RootofAllEvil o kadar sürmedigini duydum 1 2 dakika diyorlardı genelde benim duyduğum ama değişiyordur belki
-
Soru iptali üzerine yapılan Ek mülakatlarda tek soru soruldu en fazla 2-3 dk sürdü mülakatlar. Soruların genel ekseriyeti anayasa idare ve idari yargı üzerine olmuştu
-
@kilici, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
300 kişide hukuk iibf dağılımını öğrenebilmemiz için ankete katılabilir misiniz arkadaşlar
238 kişi katılmış ankete. Eğer gerçekten sınavı kazananlar katıldıysa yüzde 64 oranında iibf işaretlenmiş. Oran değişmezse sınavı 200’e yakın iibflinin kazandığını söyleyebiliriz.
-
@birsorumolacaktı benim de ilk mülakatım ama kitap almayı düşünmüyorum anayasa idare idari yargı çalışacağım genel olarak kanunları vs okumayı düşünüyorum
-
@elitnur bence de ek kaynağa gerek yok kanunlar yeterli olur
-
@elitnur Hocam 1.5 dk göstermelik bir şey. Oturup çalışıp kendinizi hiç yormayın. Soruyu bilip bilememenizin hiç önemi yok. Bilemezseniz anımsayamadım dersiniz olur biter. İlla bakmak istiyorum derseniz Anayasa ve İyuk a biraz bakarsınız girersiniz.
-
@çıkmadıkcandan siz geçen yıl kazandınız mı mülakatı? kazanamadıysanız bu yıl tekrar mülakata kaldınız mı?
-
@birsorumolacaktı https://www.tercihiniyap.net/m/kamudan-haber/hakim-savci-mulakatlarinda-en-sik-sorulan-sorular-h7395.html
Burada adli-idari yargı karışık mülakat soruları yer almakta. Fikir sahibi olmanız açısından paylaşayım dedim. Kitap almadan gruplar ya da net üzerinde paylaşılan sorular ile hazırlanabilirsiniz. -
@RootofAllEvil bu sene kalamadım hocam. 2016 ve 2018 de kaldım mülakata.
-
@çalışma-uzmanı hocam soru iptali üzerine değişen sıralamanızı yazabilir misiniz özel olmazsa ya da başka bildikleriniz varsa onlar da olabilir. Bu yıl da böyle bir şey yaşanırsa aşağı yukarı referans olması açısından soruyorum
-
gençler heves kırmak istemem çalışın tabii ama mülakatta sorulan soruyu cevaplamanızın zerre bir şeye etkisi yok
-
sizce ne zaman mülakat tarihleri belli olur
-
Referans arayışları nasıl gidiyor arkadşlar sorulara vereceğiniz cevaplara takılmayın önemsiz geçen senden tecrübeliyim torpiliniz ne kadar güçlü olay burada çözülüyor
-
@idarii bakan düzeyinde birilerini bulmak şart yoksa geçmiş olsun