2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@Semihylc Hocam Mayıs 2021'de askerlik var. Halkbank Uzman. Yrd. mülakata kaldım. 4-6 hafta sonra açıklanacak dediler. O süreç biraz uzun maalesef. Guy'a da hazırlanayım diyorum, eğer puan yeterse. Askere gitmeden önce bir mesleğe girmem lazım. Yoksa bu yıl boş geçecek benim için.
-
@sagropa dostum hayırlısı olsun inş halkbank kazanırsın
-
@Semihylc Sağol hocam, inşallah Halkbank'ı kazanırım, umutla bekliyorum. Ama işte bu arada da GUY'a da bakayım diyorum. Dediğim gibi Askerlikten önce bir mesleğe girebilmeyi umut ediyorum.
-
@mali-sömürü benim de o civarda kardeşim. Şehir tercihlerinde stratejik davranmalıyız.
-
Arkadaşlar 79 ile kurum sinavina girilebilrmi belli puanlarda ciddi yigilmalar var bu endişe verio
-
@gaziibf hocam sizce hangi il düşük kapatır ve sıralamanın kaç acaba
-
@mali-sömürü hocam sizcesi yok kim ne dese yalan olur eski puanlara bak Canın yanmasın 71 ile guy olan da var hele şu 80 ile girer miyım dıyenler komedi resmen ya hiç girmemişler bu surece ya da neyse artık hayırlısı hakkımızda inşallah
-
@sagropa tâbi var bakma sen söylenenlere .. en son guy alımında da 1000 kişi aldı 2 il 70 küsürle kapattı.. çoğu ilde 72 73 74 le kapattı.. o zaman da 1000 kişiydi 5 katı cagrilmisti.. ki en önemlisi o zamanki 74 puanının sıralaması çok daha gerideydi.. için rahat olsun sen çalış elinden geleni yap.. herkes bir şey söyler artık.. hele yarın ilan geldiğinde yok şurası 80 den aşağıya kapatmaz yok burayı 85 le 10 kişi yazdık vs vs.. o yüzden kimse bilemez nerenin kacla kapatacağını.. 5 tercih olması puanları yukarıya çekecek illaki ama puanı iyi olan yine en iyi 5 ili yazar.. burada yazılanlara göre moral bozmayın..
-
Hocam bide yönetmelik değiştiya puan türlerinden ibaresi geldi p47 p44 lerdende alırlar büyük ihtimal
-
2018 yılına göre bayağı düşük geldi benim p48 78
-
Guy için yeterli olur inşallah
-
@Semihylc böyle bir ihtimal var mı ?
-
Peki puanların baya düşük sıralamanın yüksek gelmesi guy taban puanlarını önemli ölçüde düşürmez mi?mantıken öyle olması gerekiyor.
-
@mali-sömürü hocam diğer puan türlerinden alim olacağı sinyali vermişlerdi, sizce p44 'ten alim olurmu gerçekten? P44 puanım p48 den daha yüksek
-
@Semkan hocam yönetmelik değişikliği olduya 5 il değişikliğinin yanında 20 kat ve puan türü değişikliği oldu.puan türü yerine puan türleri ibaresi geldi buda sadece p48 olmadığını sö yler.
-
20 kat yok hocAm sadece 5 il ve 5 katı diye bılıyorum
-
@mali-sömürü hocam aslında daha çok puan türü olursa taban puanlar yükselmez mi
-
İyi veya kötü herkes puanını aldı dostlar, bundan snraki amacımız ilanın bi an evvel gelmesi ve sayının revize edilmesi bunun içinde etkinlik yapmalıyız.
-
@j-a-schumpeter yükselir hocam
-
@Umutlu-bekleyiş yönetmelikte 20 katı yazıyor.