2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
2019 yilinda yapılan istatistikte 229 kişi var 70 üzeri puanı olan 182 kişi var , bunlar arasından 80 ve üzeri puanı olan 36 kişi var
2018 yılında yapılan istatistikte 225 kişi var, 70 üzeri 112 kişi var , bunlar arasında 80 ve üzeri puanı olan 10 kişi var
-
2020 istatistiginde mevcut durum ise şimdilik katılan 152 kişi, 70 üzeri 109 kişi, bunlar arasında 80 üzeri 5 kişi
-
Bana kalırsa liste dolar da 72'de mi kapatır 74'de mi kapatır ona bir şey diyemiyorum..
-
@heisenbergww her sey birbirine bagli, sonsuz bir dongu icinde...
-
@can-mavi listenin son halini almasını bekleyeceğiz hocam o zaman.Pek yazan olmuyor iki gündür sonradan veri gelmeye devam edermi emin değilim.
-
@heisenbergww edebilir, ama bence tanidigimiz kisilerin netlerini de sorup yazmak yazdirmak lazim ancak tabi dikkatli olarak, sonra mükerrer olur, yazilmadigina dair teyit alarak yazabiliriz
-
@can-mavi bu istatistikler sınavdan kaç gün sonra oluşmuş acaba hocam?
-
@pabloescobarr tam emin degilim ama 1 haftayi bulmus galiba
-
@can-mavi geçen sene 120 civarı 80 puan ve üstü vardı. Burdaki listede 36 taneymiş
Beni korkutan da bu dışarıda bir yerlerde yüksek net yapan çok aday var. Onlar da eklendikçe geçen seneki şok yaşandı işte -
@pabloescobarr zaten istatistiği tutan kişi ona göre hesaplamada yapıyor ve illaki burdan daha yüksek sayıda 80 üstü 75-80 arası vardır
-
@can-mavi hocam bir aydan önce açıklandığı olmuşmu böyle bekle bekle millet paranoyak olcak bende dahil
-
Diyelim ki 290 kisi 70 barajini gecti,barajin 69 68 e cekilme ihtimali var mi daha once boyle bir sey herhangi bir sinavda oldu mu
-
Hocam buraya az kişinin netlerin bildirmesi katılımın az olması ile de alakalı diye düşünüyorum.
-
Arkadaşlar soru tartışmasını yeniden başlatmak istemiyorum ama Türkçedeki anlamin akışını bozan cümleyi 10 kişiye cozdurdum herkes 3. Cümle diyor anlayamadım.
-
@necipuysalll hocam öyle bir ihtimal yok.
-
@Yunus1059 Türkçe hocasına çözdürdüm o da 3 daha net 2 ye göre dedi, hatta 2 nin 4 ile de bağlantısı var dedi
-
@srsmn niye yok hocam gerekcesi nedir bilmedigimden soruyorum
-
@necipuysalll sınav ilanında yazıyor hocam.
-
@srsmn ben olabilcegini dusunuyorum bakanlik inisiyatifinde oldugunu dusunuyorum ama sadece dusunuyorum hicbir dayanagim yok
-
Bu seneki sınav için şu andan itibaren olamaz ama zamanında hakim dağcılıkta olduğu gibi baraj kaldırılabilir pek tabiki 20.000 kişi mülakata gireriz öyle olursa