Vergi Müfettiş Yardımcılığı Sınavı(2017)
-
@totti Vergi Müfettiş Yardımcılığı Sınavı(2017) içinde söyledi:
sgk açıklansada önümüzden insanlar eksilse tek tesellim uzmanlık isteyen müfettişliğe başvurmuyor pek aile düzeni olmadığını rotasyonu kaldıramayacağını düşündükleri için
Bu kadar ilansız bi dönemde insanlar onu düşünür mü acaba? İnşallah düşündüğünüz gibi olur. Sevincim kursağımda kaldı resmen.
-
@atiye_4781 hocam ben sgk denetmenliği derken kazanmış olacak 300 kişiden bahsediyorum onlar görevlerini almış olacak haliyle önümüzden eksilecek 300 sayısı hiç fena değil
-
@bahtsız referandum sonrasına bırakmalarından korkuyorum çünkü gümrük memurlukları referandum sonrasına kaldı mülakatları sgkdan önce bitmesine rağmen
-
Beyler şu sayıyı 400'e filan çekme gibi girişim yapılmamalı mi sizce, baskı yaratmanın faydalı olduğu şu dönemi iyi değerlendirmek lazım sanki
-
@gokhan istatistikçiler sgk için yapmış 400 iibf'yi 300 iibf 100 istatistik olarak değiştirmişti böyle bir etkinlik hiç fena fikir değil
-
Şu etkinlik işlerinden filan anlayan varsa uğraşalım beyler, lobi filan yaratabiliriz @totti
-
Başkan twitterda çok faal yazalım ona
-
yarın belli bir saatte attığı 1 tweetin altına toplanıp yazalım
-
@totti hocam refarandumdan sonraya bırakabilirler çok haklı bi korku şayet öyle olursada 2017 kpss"ye sarkabilir
-
@iyimser16 nisan sonu açıklanan sgk mayıs ortası gelen ilan son başvuru tarihini 2016 ya göre ayarlayabilirler.. malumunuz bu sene öyle olmuştu bizim sınav açıklandığı dönemlerde mülakatları yapılıyordu
-
p40 83.8 acaba sıralamaya girebilir miyim ?
-
@dextermorgan sıralama kaç hocam ? muhtemelen girersiniz süpriz olmazsa
-
@totti 1600
-
p57 83,6 sıralamam 1173 umarım gelir.3 puan türünün olması korkutuyor insanı.gerçi sgk için de yüksek kapatır dendi ama dendiği kadar yüksek kapatmadı.
-
@2525 aynı şeyi düşünüyordum tam bu kadar kötü şey görüp duymuşken sınavın gelmesi garanti bile olsa bir buruk oluyor insan
-
Kac kisi mulakata cagirirlar bu durumda
-
arkadaslar bence daha işlemler yolun basında iken vdk baskanına sayıyı artırması konusunda baskı kuralım. etkinlik düzenleyelim. guy bekleyenler de katılsn sonucta önlerinden cekilecek cogu kişi.
-
@yldzkrc ben duyum falan paylaşmayı sevmem ama vmy olan arkadaşlarımın dediği muy alımının da olacağı yönünde. Eğer ki muy da olursa inşallah, bir nebze daha rahatlama gelir herkesin üzerine. Tabi bana göre en önemlisi bu iki ilanından da KPSS puanı geçerliyken gelmesi.
-
300 kişiye ilana çıktıklarına göre 150 kişi alacaklardır.
-
@totti hocam puan 83.18 sıralama 2007. Listeye girer miyim ya