Hazine ve Maliye Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Ben bu kadroyu içişleri'nin mülkiye müfettişlerine benzetiyorum. Tahminimce bu kadro maliyede hesap kitap işinden ziyade teşkilatta ki idari işleyişle daha çok alakadar olacak gibime geliyor. Elbette üstad vs onlar şimdilik olmaz tabiki. Bundan sonra gelecek nesilde bu durum söz konusu olabilir.
-
P48 sıralama 400 e gelme ihtimali var mı bu ilanın daha önce kaçla kapatan bilen arkadaş ?
-
@Hunter28 Bakanlık bu pozisyon için ilk defa ilan açtı hocam.
-
@Hunter28 büyük ihtimal gelmez 3 puan türü var çünkü
-
Teşekkürler
-
@Hunter28 Kardeşim kesinlikle başvur klasik sınav oldugu için gelme ihtimali var benim siralamam 500 lerde ben de basvuracam
-
@C-Kennedy
sıralama 500 puan kaç hocam. kime sorsam hocalar dahil 90 üstü kapatır diyor. ben de 90 la 175.yim p48 de ama böyle duyunca ümidi kestim bi ara 90 a düşmeyecek diye. klasik ama ilk sınavlardan ve diğer ilanlara göre daha tercih edilebilir bir meslek. bana da 90 altı zor gibi geliyor. umarım dediğiniz gibi olur. -
Başvuru yapabilen var mi?
-
kayıt olabilen var mi ya
-
AÇILDI SİSTEM
-
@bytheodoras AMA KPSS PUANINI ÇEKMİYOR SİSTEM. HATA DEVAM EDİYOR
-
@bytheodoras 2020 kpss puanı yok bu seferde
-
bu ne acele dostlar her hmb ilanı başlığında aynı telaş. bekleyelim biraz daha sakinleşsin sistem de hatalar düzeltilsin. daha zaman var yeni açıldı sistem.
-
Özgeçmiş için yardımcı olabilecek olan var mı?
-
@kalemcanavarı Aynen yok
-
Başvurduk bakalım hakkımızda hayırlısı olsun 95 puanla yerimizi aldık.
-
Arkadaslar internette net bir bilgi bulamadim özgeçmiş icin mavi mi yoksa siyah tükenmez kalem kullanmalıyız
-
@tupacshakur ikiside uygundur. Kırmızı olmasin yeter
-
@tupacshakur devlette siyah kullanılmaz. Mavi daha uygun olacaktır
-
Maliye teftişde vmy gibi 3 yıl boyunca sınavlar yeterlilik vs mi var?