21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)
-
@ekeblad sıralanan kaç kardeşim
-
Arkadaşlar selam monopolün 10. Baskısı alınır mı Kasım /2018 tarihli . Bu tarihten sonra mevzuatta değişme oldu mu
-
@Aslan-Reyiz oo forumda kimleri görüyorum
-
@newworldorder kral geri döndü kanka
-
@newworldorder ve @Aslan-Reyiz bakalim başka kimler var buralarda:)
-
İleti silinmiştir.
-
MONOPOL UZEM giden arkadaşlar var mı? nasıl?
-
Arkadaşlar elimdeki kamu hukukları kitapları 2019 basım bu derslerde en son yapılan değişiklikler neler artık kitap almaktan bıktım
-
@ekeblad kardeşim bir oku bakalım daha, olurdu da ederdi de..zırva.
-
@CosmoKramer Ankara hukuku bitiren 2 arkadaşım var ve çok kolay bitirdiler boş yere konusmasum. Biri PTT de çalışıyor diğeri vergi dairesinde
-
@80üstamadnnmsz 30 bin hocam
-
Arkadaşlar sorum olacak. Bildiğim kadarıyla kota 100kişi idari için. Mülakata kaldığımızda yüzde 5 mi alınacak İİBF den ?
-
@Aslankayserili kadro sayısının max %20si kadar alınabilir. 100 kişilik ilanda 300 kişi mülakata kalıyor bu 300 kişi içerisinden max 20 iibfli alınabiliyor.
-
Arkadaşlar idari hakimlik 21 Kasım'da mı yoksa 22sinde mı? Bilginiz var mı? Bir de ceza hukukuna önereceğiniz kaynak var mıdır?
-
@vuralkara ceza themis, sınav 21.11
-
Arkadaşlar herkese kolay gelsin. Vergi için önerebileceğiniz bir kaynak var mıdır?
-
@mujdeniz, içinde söyledi: 21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)
Arkadaşlar herkese kolay gelsin. Vergi için önerebileceğiniz bir kaynak var mıdır?
Matrah konu anlatım ve soru bankası gayet doyurucu kaynaklardır.
-
@mujdeniz vergi hukuku atlası konu çok iyidi fakat kitap güncel değil güncellenen yerleri hoca paylaştı ve izahat soru olarakda güncel çok iyi kitap
-
@HarunB Çok teşekkürler
-
sadece idari hakimlik için iktisat kitabı var mı acaba piyasada bilen arkadaş var mı ? kaldıraç tarzı bir kitap olsa çok işe yarayacak.