KOSGEB Kobi Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Falanca doğu ilini yüksek puanla yazdım diyenler geliyor hep. Ne tesadüf.
-
@blueberry Doğu illeri muhtemelen daha düşük kapatır zaten bu kadar fırıldağa hakka girmeye ne lüzum var anlayamadım dolaylı hırsızlık bildiğin
-
@bulut25 Ben urfa yazdım puanım düşük. Gelmezse de işime bakarım.
-
@blueberry hepimiz öyle düşünmeliyiz hocam nasip sonuçta gelirse gelir gelmezse hayırlı değilmiş demek lazım tek il tercihinin sonucu olarak başkalarıylada göbeğimiz bağlanıyor zaten ama burda hak gaspetmeye çalışan yarın çalışırken neleri gaspetmez
-
Arkadaşlar selam, son kısımda bir dosya yüklememi istiyor. Buraya e devletten aldığımız mezuniyet belgemi mi yükleyeceğim ? Hiçbir şey anlamadım.
-
Arkadaşlar başvuruyu onayla dedikten sonra ekranda birşey çıkmıyor? Sayfa aynı şekilde kalıyor. Olmuş mudur başvuru?
-
@ykps Aynı durumu şimdi ben de yaşadım. Sonradan değiştirebilirsiniz bildirimi geldi onayladım ekran gri oldu hala bekliyorum .
-
Başvurunuz tamamlanınca e-postanıza mail geliyor. Epostanızı kontrol edebilirsiniz.
-
@ekt8 bana gelmedi
-
Millete bak millete, böyle ekmek sahibi olunmaz Allah çarpar adamı desen nafile herhalde, zor zamanlar..
-
@strtmn Hamza Yerlikaya örnek olsun. Tabi akıbeti ne olacak, göreceğiz.:)
-
@strtmn Bir şey olmaz ona iki sonra twitter etkinliği yaparlar canımızsın ciğerimizsin sana helal hoş olsun derler bir maaş daha bağlatırlar inşallah yanılırım
-
@hizmetli teşekkür ederiz
-
@onuktekin umuyorum ki mesele (memleketin genel istikameti) John Perkins meselesi değildir. Bir ET'nin itirafları kitabını arkadaşlara tavsiye edelim aynı zamanda:)
-
@strtmn Şimdi öyle olduğunu söylesek komplo teorisinden ileriye gidemeyiz. İleriki zamanda ne varsa dökülür gari.
-
Arkadaşlar merhaba. Kuy3 kadrosu için ilk kez bu sene hukuk mezunlarıda alıcaklar sanırım. Bende başvurmayı düşünüyorum ama yanında matematik kimya fizik gibi bölümlerde var. Sizce kaça düşer p3?
-
@hukukcu-7 O bölümlerin p3 puanı yüksektir diye düşünüyorum. Onlardan başvuru da olursa çok yüksek kapatabilir.
-
@onuktekin branş sıralamam matematikte 70 küsurdu. Diğerlerinde de 10-15 civarı. Bunu düşünerek bir il tercihi yapmaya çalışıyorum ama hukukçular da dahil olursa çok yüksek kapatır tabi.
-
Yozgat yazdım
-
Başvuru yapamıyorum yakın zamanda başvuru yapabilen var mı? Hata kodu alıyorum