2016 Aralık GUY Sınavı
-
@turkkızı inanın sistem hakkında birşey sormadım, aklıma gelmedi daha doğrusu. Çarşıya yolum düşerse öğrenip yazarım 2 tane guy arkadaşım var onlara sorayım şimdilik ama onların bile bileceğini sanmıyorum.
-
@nene-hatun banada özelden atabilirmisiniz acaba?
-
@guyan-gelmiş adlı arkdaşa attıım.çok maile giremiyorum .burdan yukleyerek atılmıyor ondan alın olurmu...ceko kamu ulus isteyenler .diger notları da @miss-smith adlı arkdaşa attım ondan alabilirsiniz
-
@guyan-gelmiş ve @miss-smith siz atarmısınız hocam mail olarak bana
-
ARKADAŞLAR KONSENSÜS MAVİ RENKLİ OLAN SON BASIM VE İSEM YAYINCILIK PARETO MAVİ RENKLİ OLAN KİTAP 2016 VEYA 2017 ELİNDEN ÇIKARMAK İSTEYEN VARSA BANA ULAŞABİLİR Mİ? BİR ARKADAŞIMIZIN KITAP İHTİYACI İÇİN SATIN ALINACAKTIR
-
@guyan-gelmiş @miss-smith dostlar sizden rica etsek notları mümkünse
-
@John-Nash 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
ARKADAŞLAR KONSENSÜS MAVİ RENKLİ OLAN SON BASIM VE İSEM YAYINCILIK PARETO MAVİ RENKLİ OLAN KİTAP 2016 VEYA 2017 ELİNDEN ÇIKARMAK İSTEYEN VARSA BANA ULAŞABİLİR Mİ? BİR ARKADAŞIMIZIN KITAP İHTİYACI İÇİN SATIN ALINACAKTIR
PDF si var bunların bende .Lazım olursa o arkadaşa gonderelim
-
Arkadaşlar ceko kamu uli notlari isteyen arkadaşlar ozelden bana mail adresini atsinlar saat 5 gibi toplu bir sekilde atayim tek tek zulüm olur. @nene-hatun a teşekkürler
-
Alamayan dostlar bana geri dönüş yapsın müsait oldukça atmaya çalışırm benzer şartlarda hazırlandım kimi zaman kitapları alamadim çalıştım birdonem bu şekilde.İmece guyda var .İhtiyacı olan dostlara gönderelim
-
@nene-hatun HOCAM PDF ÇALIŞAMIYORMUŞ SAĞ OLUN
-
TMM kardeş.
-
Ankara'da Furkan fotokopi var metro iş yanında ihtiyacı olan dostlar oradan temin etsinler 22 TL'ye almıştım ben son basimi.orjinali 90 TL idi .Kitap yazarının kulağına gitmesin aman diyelim.ayni gün içinde alabiliyorsunuz beklemeden çekilmiş olarak var ellerinde .Diğer kitaplarında böyle temin edebilirsinz
-
@nene-hatun GÜZEL DE HOCAM ANKARA DA İKAMET ETMEYENLER İÇİN SIKINTI BEN ÇIKABİLSEM GİDER ALIRDIM KIRŞEHİRDEN DE İŞTE
-
PDF sini çıkarabilirsiniz fotokopicilerdrn .
-
Arkadaş sağolsun yine çok iyi anlatmış derdimizi aylardır takip ediyorum forumu videoyu sizinle paylaşmak için üye oldum
https://youtu.be/JdLFAQSOQXE
Ağzına yüreğine sağlık kardeşin -
@nene-hatun şu notlardan bana da atabilir misin email attım özelden
-
@Antimülakat kardeş facebook hesabı açmam lazım ama gerçek kimliğimi belli etmeden bu mümkğn mü?Facebook duyumcu kaynıyo.Açtım ama hemen kapanıyo.Bir bilgşn var mı?
-
@nene-hatun not için teşekkürler hocam. @guyan-gelmiş mail İ yazdım özelden kardeş.emeğinize sağlık.sağlıcakla kalın
-
kpss öncesi büyük alım demişsiniz. birisi de "bakan kpss öncesine yetişmez dedi" demiş.
-
@avocation @Antimülakat