Ticaret Bakanlığı Ticaret Denetmen Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
Başvuru kısmını hallettim ucret yatıracağım da ilk defa ziraat hesabından göndermem gerekti. 1,19 ücreti gözüküyor 101,19 olarak mi yatırayım yoksa o tutarı hesaptan mi keser
-
@tomjoad hocam 100 TL olarak yazın 1.19 tl kesintiyi kalan bakiyeden kesiyor 100 TL'den değil
-
@prime1793 teşekkürler hocam
-
Arkadaşlar önce başvuruyu tamamlayıp sonra mı parayı yatıracağız acaba
-
@michalkalecki Evet
-
Sistemde bi sıkıntı mı var başa dönüp dürüyorum
-
Parayı şubeden yatıran var mı?
-
Daha önceden kamu yönetiminde kaça kadar düşmüştü puanı bilen var mı
-
Arkadaşlar listeye giremezsen eğer ücreti bize geri iade ediyorlar mı?
-
@mirakar Evet geri iade ediliyor.
-
Maliye kaçla kapatır arkadaşlar tahmini olan var mı
-
@mahlas P19 puanı 91 olan kişinin sıralaması 85 diğer puanları da düşünürsek en az 91 92 puana kadar düşebilir tabi bu benim görüşüm ayrıca 2019 puanlarıda dahil diye biliyorum. Ama puanı 85 üzeri olan herkes başvurmalı
-
@estergon-kalesi teşekkürler hocam
-
Benim ne kartım ne banka hesabım ne de ibanım var... başvurabilmek için kesin hesap açtırmam mı gerekiyor başka yolu yok mu acaba
-
@asımus Yalnızca kendi adınıza olan hesabınızdan sınav ücretini yatırabiliyorsunuz. Dolayısıyla evet hesap açmanız lazım hocam.
-
-
3 aylık eğitim sürecinde maaş veriliyor mu?
-
Mülakatlarda mezun olduğunuz alanla mı ilgili sorular soruldu yoksa genel iktisat-işletme soruları mı?
-
Mesleği iş yoğunluğu nedeniyle mi bıraktınız? (Hafta sonları ve bayramlarda çalışma vs)
-
Şu an ne olarak çalışıyorsunuz?
Şimdiden teşekkürler
-
-
Hangi il için sınava gireceğiz hangi iller için alım yapılıyor bilgisi olan var mı. Bilirsek ve istediğimiz il yoksa ona göre başvuru yapmayız.
-
Başvurumu tamamladım, an itibariyle 808 kişi başvuru yapmış gözüküyor
-
Ödemeyi mobil bankacılık üzerinden yapabiliyor muyuz yoksa atmden yatırmak şart mı?
-
Mobilden havale/eft yapabilirsiniz.