11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
-
p39 u da dahil etsinler yoksa kan çıkar bu sene
-
@now34 keşke sadece p40 olsa ya
-
@gmzankr066 keşke sadece p47 olsa
-
@adanali01 hahsjsjjsjsjsj Hocam SGK’nın hakkı P40’tır şimdi eğriye eğri doğruya doğru. Çok puan türü gereksiz bi de puan yükseltiyor ya hsjsjsj
-
İlan gelse bide... Olduğu gibi gelsin
-
İlan geleceğini sanmıyorum
-
@sedatinho ne demek sanmıyorum
-
@gmzankr066 basbaya sanmıyorum
-
@gmzankr066 ne demek Şakire çay yok! Repliği geldi aklıma:)
-
@LioN şuan devlet personel almayalım gider yapmayalım modunda, bana göre alım zor. Tabiki isteriz çok isteriz herkesten cok isteriz ama gerçekten zor
-
@sedatinho 2016 dan beri özellikle a grubu bazında alımların düştüğü bir gerçek. Lakin şahsen 2021 kpss öncesi SGK denetmenliginin geleceğini düşünüyorum. 2020 bitmeden mı gelir yoksa 2021 baharında mı gelir orası muamma. Kpss bir açıklansın biraz daha belirginleşir durum. Umarım herkesi memnun edecek güzel ilanlar gelir diyelim kardeşim.
-
@LioN masaya yumruğumu vurarak yazdım ya hajajajjaaj
-
@LioN ağzından bal damlıyor inşallah diyelim
-
@LioN vala hocam bu gidişle joe biden başkan olacak ve ambargo uygulayacak türkiye düşmanı olduğu için ve ekonomik kriz girip bidhaa memur almicak gibiler yani alsalar bile sağlıkçı öğretmen alırlar bizi almazlar 3 kasımda görecez ama ınsallh dediğin gbi cikar
-
Ne kadar karamsar bi dönem.
Şu ilan gelse de umutlar tekrar yeşerse.
Herkes için hayırlısı olsun.
Beklemekten başka çare yok. -
Bu süreçte belirsizlik ilk değil evet ama ilk olan şu ki site yöneticileri dahil herkesin sus pus olması. Ne bir ışık var önümüzü görebileceğimiz ne bir ses. Birşey bekliyorduk biz neydi neydi ? Evet evet 1.5 yıldır beklenen Acil Eylem Planında arttırılması istenen bir Sgk denetmen yrd ilanıydı beklenen. Ne oldu ya sahi bu ilan ve diğerleri ?
-
@adanali01 niyeki? onların doları varsa, bizim de .... Şaka şaka. Allah büyük
-
Meclise verilen kanun teklifinde iş hayatında çalışma düzenini iş güvenliği ve sağlığı denetimi vs hakkında Ulusal Çalışma Enstitüsünün AÇSHB bünyesinde kurulması var. Bu düzenleme SGK denetmenliği veyahut başka bir kadro ile istihdam olma ihtimalini doğurabilir.
-
@LioN lion pareto senin kadar çalışmıyor ha bu aralar
-
@LioN Cumhurbaşkanlığı Acil Eylem Planında da denetmen sayısının arttırılması hedefleniyordu ama 1.5 yıldır hedefe yönelik ilan gelemedi. Bu kadar sessiz olunması da artık olan ümitleride bitirdi.