2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@beyaz-fil mahkeme kurumu haklı bulmazmış. genelde bu durumlarda öğrenci kazanırmış. çünkü sınavın yapıldığı tarih değil başvurulduğu tarih baz alınırmış. başvurulan tarihte yaş şartını karşıladığı için sıkıntı yok. ha ne olur 5027 kişi gireriz sınava.
-
@beyaz-fil kimse bana inansın diye bir çabam olmadı. sen kendi kendine şu tipler diye nitelendirmişsin ama sabahtan beri oturduğum yerde boş durmuyorum idari hakim tanıdıklarımla görüşüyorum sizin gibi boş sallamıyorum burada tamam mı? neler yapılabilir sonuçlar ne olur araştırıyorum. asıl senin gibi tiplere aptal gibi cevap vermek de hata benim özür dilerim
-
@elara Resmi Gazete'de 5000 kişi sınava girecek denmiş. Yahu kendi temennilerinizi lütfen burada kesin olacak gözüyle yazmayın.
-
@beyaz-fil peki bir şehirde aynı puana sahip 27 kişi varsa yine mi 5000 kişi
-
@beyaz-fil benim temennim değil ki bu. birincisi gibi aradığınızda bir çok kişiye aynı cevap verilmiş. ikincisi bir idari hakime danıştım aldığım cevap da bu şekil de. inanır mısın sınavın ertelenip netleşmesini en çok isteyen kişilerden biriyim kimsenin hakkı yenmesini istemem. ama işte sonucu bekleyip göreceğiz
-
Bu sınavı bekleyip puanı olmayanları tebrik ederim. Içimden bir ses bu sene kpss ile birlestirmeseler bari diyor eskiden olmaz derdim ama şimdi her ihtimali mümkün görüyorum:)
-
@beyaz-fil ayrıca kesinmiş böyleymiş diyen yok ben duyduklarımı aktardım bunu yanlış tarafa çeken sensin. neyi nasıl anlamak istersen öyle olur tabi.
-
@elara 13 martta sınav olacak merak etmeyin çalışın demişiniz kesinlik değilmi şimdi bu ?
-
@yozgod onu da söyleyen gib hatta başarılar da diledi.
-
Açıklama yarına kaldı galiba bugün bir ses çıkmadı kurumdan
-
@beyaz-fil ne olsun istiyosun dostum, surekli ertelenmesini mi, insanlarin çalışmasını engelleyip sinava yönelik bir strateji mi uyguluyosun. Ne olsun istiyorsun acik acik soyle.
-
@varol Bir arkadaşımız çok güzel bir yazı yazmıştı.
'Taksiye biniyoruz, araba çalışmıyor. Taksiciye 'Araba bozuk.' diyoruz, taksici 'Sen bu arabanın hareket etmesini istemiyorsun' diyor.'
Ortadaki durumu yazıyorum, sana ne benim ne istediğimden.
-
@elara hocam eminsiniz demi sinav ertelenmeyecek icimize su serptiniz valla
-
Bu arada sınava 5000 kişi yaş sorununu yaşayan arkadaşlarla girmemiz gerek bence. Umarım karar da bu yönde alınır. Her ile açılan kadro sayısı belli neden fazladan adayla yarışalım bu da ayrı bir haksızlık doğuracaktır.
-
@rabia89 Kurum bile bu konuda bir karar almadığı halde kim nasıl emin olabilir hocam ?
-
@beyaz-fil laf salatası işinde usta oldugun belli, şu sinavin bilinmezliginin içinde ders çalışabilen arkadaslara olumsuz düşünceler pompalayarak onlarin ders calisma arzusunu azaltiyorsun ve hatta belki bitiriyorsun. Sinav 13 unde olsun veya ertlensin. Bu durum da arkadasin ders calisin sinav ertlenmeyecek demesinin ne zarari var. Calisamayan insan zaten düzgün calisamiyor, belki bu vatandasin yazdigini görüp az daha gayret edecek biraz daha ders calisacak. Eger ertelenirse en azindan birkac bir sey daha ögrenmis olacak. Bunun neresi kötü bir durumdur ki, böylelerine aldiris etmeyin gibisinden laflar edebiliyorsun.
Sizin dusunceleriniz sadece liste disi kalan arkadaslarin haklari veya sinavin ertlenip ertelenmemesi durumundan da daha öte, samiyetsiz ve bencil bir düşünce. Bilmem anlatabildim mi.
-
@varol Mesajımı görmek istemiyorsanız engelleyebilirsiniz, iyi günler.
-
Burda kimse senin olumsuz algılarını okumak zorunda değil en başından olumsuz algı pompalıyorsun listede adın bile yok belki hurda algı yapıyorsun umarım site yönetimi seni en kısa zamanda görür bıktık bu algılarından
-
@ztrkrdvn kendisi gibi dusunmedigimiz zaman engelleyebilirsiniz deyip sivisiyo dostum, fazla sey yapmayada gerek yok "BÖYLELERİNİ"
-
An itibariyle ben dersi biraktim bile sizler calisabiliyormusunuz arkadaslar