2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Ya zaten normalde gib 2014 yılına kadar senede 2 alım yapardı.Ne olur artik saf olmayalım.Zaten şu an ikinci ilan gelse hemen simdi gelir adamların amacı içerden almak.Guyu düz memur olarak gören yönetici kesim var karşımızda.Baksana mülakatlar haziran temmuz ayında yapmaları süreci yavaşlatmak istediklerinin kanıtı.
-
Burada görüşmenin içeriğini merak eden arkadaşlar için özetledim sadece. Sonunda ekledim iletimin mücadele etmeye devam diye. Asla sözlere güvenilmez. Bu sebeple ilan gelir veya gelmez bilemem fakat birlik olup her zaman sesimizi çıkarmalıyız. İnanıp susarsak yine kafamızı kitaplara gömersek yüksek sayıyı yine kurum içine kaptırırız. Dilimize bal çalınmasına izin vermeyelim peteğe ulaşmaya çalışalım. Selametle arkadaşlar.
-
Şaka herhalde, Haziran- Temmuz mülakat tarihi gerçek olamaz. En fazla Mayıs olmalı tepki gösterelim bu nedir arkadaş, inanılır gibi değil.
-
@pepe35 bir önceki alımda ağustos 2018de sinava girmiştik.Nisan 2019da mülakata girdik.Mayısta 2019da sonuc aciklanmisti.Şaka değil gerçek olabilir.Cunku son alimda yaptı.
-
Gelir uzmanlığı mülakatında feragat edersek yerimize puana göre başkası mülakata alınıyor mu ?
-
O istisnaydı dostum, ayrıca yeni ilan hiç gerçekci değil. Kaç sene geçti onun üstünden, hem ihtiyaç çok hem geciktirme politakası ne diyelim vardır bir hayır...
-
Ben de bunu merak ediyorum 1 puanla mulakata kalamadim ve mulakat gec olursa maliye uzman yard ve defterdarlik aciklanmis olur ve bunlari kazanip feragat eden olursa yerine cagirirlar mi bilmiyorum herkes icin hayirlisi olur insallah sonucta yuksek puanla elemen cok kisi var
-
@idarihakimmm hayır
-
@pepe35 Tahminimce yuvarlak bir tarih söylemiş. Mayıs sonu Haziran başı gibi olabilir. Mayıs’ın ortası zaten bayram oluyor. Arayıp iletin talebinizi kuruma hocam.
-
@nuray90 amin insallah hocam ... bende başka bir kurumu kazandım ... yerime biri mülakata girecekse feragat edicem ... girmeyecekse birsey yapmama gerek yok sanırım ...
-
@idarihakimmm maalesef arkadaşlar mülakata kalanlar arasından oluyor yerleşme.. nihai liste mülakata kalanlardan oluşuyor..
-
En azından mülakata kalan diğer arkadaşların şansı artmış oluyor her ne kadar ek olarak mülakata çağırma olmasa da.
-
@idarihakimmm Neresi için girecektiniz hocam Guya?
-
@ykps bursa
-
Mülakata kadar duy açıklanırsa başka kurumlar da açıklanırsa önümüzden bir çok aday çekilmiş olacak. Haziranda olmasını bu kadar beklememize rağmen olumlu karşılıyorum.
-
Arkadaşlar tüm fikirlere saygım var ama Temmuz olması gerçekten çok geç. Mülakatın Temmuzda olması sonrasında bunun açıklanması işe başlamamız vs kim bilir ne kadar zaman alıcak. Böyle giderse yıl sonunu bulur. Bence ortalıkta dolanan bu Haziran Temmuz söylentilerini kabullenmemeliyiz. Kurum çok yavaş hareket ediyor bu zamana kadar hep baskı ile bıseyler yaptırdık gerekirse arayalım tekrar tekrar söyleyelim en azından bayramın peşine olsun mayıs gayet uygun bi tarih gibi duruyor bu kadar ihtiyaç varsa neden hala bekliyoruz anlamıyorum. Benim öyle bekleyecek bi zamanım yok açıkçası. Ailemizde haklı olarak bi beklenti içinde eminim ki bi çoğumuz da aynı durumdayız. Bence kurumla iletişime geçmeliyiz
-
Arkadaşlar guycular olarak çok yorulduk evet ama hangi kurumda görülmüş mülakat tarihin erken olması icin kurumun arandiğı gercekten alışmışız herseyde kurumu aramaya.bayram sonunda olabilecegi bilgisi verilmis ardına başlarlar belki şuan belli olmadan hemen tepki veriliyor normalden çok farkli bir işleyiş gözükmüyor bir ay geç bir ay erken olması.hayırlısı olsun artık
-
@kpsslik hocam tüm arama etkinliklerine karşısınız, sürecin başından beri
-
@estergon-kalesi hocam valla değişik bir süreç yaşıyoruz. Daha önceye düşünülen mülakatları değiştirmezler gibi geliyor ondan herkes özgür tabi.
-
@kpsslik hangi kurumda görülmüş derken söz konusu gib ise hersey mümkün açıkçası diğer kurumlarla çok kıyas yapmayı mantıklı bulmuyorum. Ayrıca suan hersey normal ilerliyor diyorsunuz eğer mülakat temmuzda olursa da normal mi yani. Hayır normal olan bu değil geçmiş yıllarda da uzun sürmesi normal değil tam da bundan bahsediyorum. Bekletmeye alıştırmışlar bizi bizde bunu normal görmeye başladık. Siz aramaları istediğiniz kadar mantıksız bulun ben bu noktaya gelinmesinde aramalarına çok etkili olduğunu düşünüyorum