2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@mustafakrc allah bağışlasın, kaderi güzel olsun , bana gıcık kaptılar heralde yollamıyolar belge mi bazen posta uzun sürebiliyormuş yani arandığınız zaman gidip başlayabilirmişiz , var ank başlamayan benim arkadaşlarım ama geneli başladı doğru .
-
@karar on gün kaldı hocam ay sonuna bana da gelirse hemen yazarım.gelmezse yine ararız kurumu
-
Arkadaşlar ben de bekliyorum daha tebligat gelmedi. Unuttuk atandığımızı cidden.
-
@mustafakrc yani bu ayda aramazlarsa kuruma gitmek lazım , o aşamaya gelmeyiz umarım .
-
@karar aynen bizi unuttular sanki eğer banada ulaşırlarsa direkt buraya yazacağım
-
@karar hepimiz stresle bekliyoruz ama elimizden de beklemek dışında bişey gelmiyor maalesef hocam.kıyafetlerimiz hazır hadi başlayın demelerini bekliyoruz
-
bu kadar gecikme yaşanmasının mucibesi pomem için 8000 polis adayı sonuç beklemekteler. Bu sayının 13000'lere çıkma durumu da gündemde yerini koruyor.
Arşiv için emniyet uhdesinde iş yükü oluşmuş olabilir -
@mustafakrc herkes ay sonu diyor benim askerlik tecili 26sinda bitiyor bir sıkıntı olur mu sizce
-
@kpssman hocam sanırım bunu erkek arkadaşlarımız daha iyi cevaplar ben kadınım kullanıcı adım yanıltmış olabilir
-
@mustafakrc siz hangi numarayı aradınız bu ay teblıgatlar herkese gitmiş olucak yani öyle mi denildi ?
-
@ezgi71 03124152115 i aradım.bu ay sonu hepsini bitirmeyi umuyoruz dedi.şansıma açan kişi de çok kibardı çok samimi bi konuşmaydı
-
Arkadaşlar eğitim olacak mı? Guylara varmış galiba
-
@mrgkn acaba erzuruma asil atanan diğer adaylardan tanıdıklarınız/ulaştıklarınız var mı ? Ben yedekteyim de feragat eden oldu mu bakanlık bilgi vermiyor da
-
@abcd1508, içinde söyledi: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
@mrgkn acaba erzuruma asil atanan diğer adaylardan tanıdıklarınız/ulaştıklarınız var mı ? Ben yedekteyim de feragat eden oldu mu bakanlık bilgi vermiyor da
selamın aleyküm kardeşim , bildiğim 1. yedeğe sıra geldi erz için bir kadın aday feragat etti diğer bir adayda sgk dy asil kazandı . 3 kişi var başlamayan en son bildiğim 0442-235-02-97 muhammet bey onunla irtibatta olun .
gün doğmadan neler doğar hakkında en güzeli olsun . -
Arkadaşlar göreve başladığımız ilk gün kimi bulmamız gerek-bize kim yardımcı oluyor?
-
@muhasebatttt mal müdürüne gittik biz ilk babamla o da sağolsun ilgilendi… yani gittiğinde müdürmün yanına git ilk️
-
@mülakatzedee hocam görevden de bahseder misiniz nasıldır iş öğretiyorlar mı yoksa eğitim mi olucak
-
@mülakatzedee sağ olun hocam
-
@tarkovski görev şu mal müdürlüğünde bazı kurumların gider evrakları geliyor bizde il milli eğitim il sağlık ve bir kaç hastane var onların gider belgeler geliyor belgeler inceliyip kontrol edip onaylayıp yevmiyeleştiriyoruz kurumlara o zaman merkez bankasından para gidiyor yani uzmanlar kontrol yapıyor genel olarak ayrıca kbs sistemi var oradan memur maaşları ayarlanıyor…vhki lerin yaptıkları belgeler inceleme kontrol etme işi kabaca yani yaklaşık bir haftadır kavrayabildiğim bu… çok şükür işsiz değiliz ama çok başka bir şey de beklememek lazım
-
Aksaray duy çağrıldı mı haberi olan varmı acaba 2. Yedekteyim bilmiyorum zor gibi ama