BDDK Uzman Yardımcılığı ve Bankacılık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
-
Arkadaşlar hepimize hayırlı olsun. Daha önce sınavına giren var mı İngilizcesi nasıl oluyor sınav tarihi de belirtilmemiş henüz
-
sınav test mi arkadaşlar
-
Daha önce sınavına girdim kurum hakkında bir şey demeye gerek yok aşagı yukarı herkesin hayallerinde olan bir kurum. Fakat alacakları kişi sayısının yarısı mülakata mülakata katılanların yarısı da kuruma alınmıştı . Sınavı geçmek oldukça zor. Ingilizcesi yds tarzında cümle çeviri sorularıydı.Klasik sınav
-
Puan türlerine bakarken hep loto kuponu inceler gibi bakıyorum
-
@sokrates12 hocam İngilizce çevirisi kompozisyon şeklinde miydi konu olarak ekonomik şeyler miydi
-
10 cümle çevirisiydi hocam. 2 satırdı her cümle.
Ekonomiyle alakaliydi -
@sokrates12 anladım hocam teşekkür ederim
-
@sokrates12 hocam taban puanlarla ilgili öngörünüz nedir?
-
Murakiplik ile uzman yardimciligi arasındaki fark nedir acaba?
-
Çok fazla puan türü olunca tahmin etmek çok güç hale geliyor. Önceki yıllarda giren arkadaşların bilgileri varsa hem genel sınavla ilgili hem de puanlarla ilgili görüşlerini alabilir miyiz?
-
2019 sınavının mülakatından elenmiştim. Alan sınavı bi vmy kadar zor değil. Hiç ingilizcesi olmayan kesinlikle geçemez boşa masraf olur.
-
Arkadaşlar, ilanda çalışma yeri olarak "kurum ana ve danışma hizmet birimleri (İstanbul)" yazıyor, bu ana çalışma yeri de mi İstanbul acaba, yoksa yalnızca hizmet birimleri mi İstanbul? Mülakat da İstanbulda olunca merkez, Ankara kadrosu yok gibi geldi siz ne düşünüyorsunuz?
-
@svgklck İstanbul'da istihdam edilmek üzere yazıyor.
-
@marsiyal Hocam anladığım kadarıyla kompozisyon ceviricez. Ingilizcem var ama yeterli gelir mi bilmiyorum. Eğer çok üst düzeyse hem masraf yapmak istemiyorum hem de başkalarının önüne geçmek istemiyorum.
-
Görev yeri sadece İstanbul mu? Ankara yok ise başvurmayacağım
-
@roses ilandan öyle anlaşılıyor, ben de sizin gibi düşünüyorum
-
Ankara yok hocam. İstanbul Gayrettepe merkez binada istihdam ediliyor.
-
YDS ZAFER HOCA/REMZİ HOCA ÇEVİRİ METİNLER
https://s6.dosya.tc/server/ppse94/YDS_TUM_CEVIRILER.pdf.html
-
@roses Evet hocam, istanbul.