Sosyal Güvenlik Kurumu Denetmen Yardımcılığı 11. Dönem Alım İlanı 2021 (50 Kişi)
-
@kullanıcıadı-0 bende öyle dedim hocam sınava iki hafta kaldı nasıl 1 ay olur dedim yani belki de iptal de olabilir dedi
-
@anadolu-109
canı mı sıkılmış o nasıl cevap
belki böyle savma tarzında cevap veren bir görevlinin lafı üzerine çıkıp yayılmış da olabilir iptal söylentileri. yanlış yorumlanmıştır.
yarın aradığımda burda da paylaşırım arkadaşlar -
Vallahi duyduğumu paylaşıyorum dolu mu boş mu bilmem. İptal edilirse daha hayırlı mı olur iyice beter mi olur onunla ilgili bir şey duymadım henüz.
-
@anadolu-109 puan türüde değişsin p47 muhasebe ağiŕlıkli
-
arkadaşlar bi durun. ilanı iptal ettiniz, yeni ilanı kesinleştirdiniz şimdi de yeni ilanın şartlarını mı tartışıyoruz gerçekten yarın ola hayrola ya. sakin olun
-
@kullanıcıadı-0 katılıyorum hocam yarın ola hayr ola
-
@kullanıcıadı-0 bu ilan baştan saçmaydı.Başvurmadim bile.Muhasebe kurum sinavında olması p47 puan türü ile alabilir diye düşüncemi belirttim
-
@kullanıcıadı-0 az sonra 20x isteyen de gelir
-
@anadolu-109 Ah keşke
-
Kurum isleyisi icin en uygun puan turu hangisi ise ondan almasi lazim. Oldu o zaman gib de p41 ile alsaydi. Herkes puanina geldiği gibi konusuyor!!
-
bir tuhaflık olduğu listelerin hala açıklanmamasından belli idi..
-
aradım ben. sınav ile alakalı herşeyin hazır olduğunu, sınav komisyonundan açıklama için talimat beklenildiğini söylediler. sosyal medyada iptal ile alakalı söylemler olduğunu söyledim. olabilir herşey kesin birşey söyleyemem denildi. daha yüksek sayıda ilan için mi demeyi unuttum ama büyük ihtimalle ona da bilemiyorum diyecektir.
iptal durumunu kesin olarak reddetmediler yani ihtimallerden biri olarak duruyor şuan. -
Bu başvuru için yazılı sınava çalışmaya başlamış olupta çalışmalarını sürdüren umut besleyen adaylar ne olacak? Belki manevi ve maddi olarak kpss'ye yeniden hazırlanmaya fırsatı olmayan insanlar var. Bu nasıl bir düşüncesizlik, öyle bir şey olursa yasal yolları kullanıp hakkımı ararım. İnsanlar ne zorluklarla puan alıyorlar şurada 2 ay bile yok puanların süreleri dolacak.
-
@asimetri Hiç bir yasal hakkımız yok, kurum isterse alır isterse almaz. En canlı örneği 2018 VMY sınavı. Adamlar nasıl olsa mecbur başvuracaklar diyip istediklerini yapıyorlar. 2018 P48 puanı 85 olan kişi mülakatı geçtim sınav bile görmedi 2 senede. Puanlar yanmış önemli değil, bu sınava girenlerin en verimli 2 yılları kitap başında yandı boş yere.
-
Bu gorevliler ortaya ne zaman bisey atsa dogru cikiyor ya iptal edilecekse bile 1000 kisi direkt mulakatla alinacaksa hrmen iptal etsinler madem bu belirsizlikler 2 yildir ders calismaktan daha cok yoruyor insani
-
@stepbystep Aşırı haklı. Yasal yola başvurarak sadece zaman kaybedersin. Eğer şartlar(Mağduriyet yaşanmadan) iyileştirilip ilana çıkılması halinde iptal olması taraftarıyım.
-
@gölge07 böyle duyumlar ne zaman olsa altından bir şey çıkıyor. Ben burada gördüm ki ortaya yayılan hiçbir şey asılsız değil artık. Bir şeyler konuşuluyorsa cidden böyle bir söylem olduğu için konuşuluyor. En son bize 200kişi duyumunu mumla arattılar biliyorsunuz 50kili getirilerek. 50sayısı da duyumla geldi. Abv böyle kararsızlıkların
-
Liste yayinlanmadi henuz bir gelisme var mı ?
-
Arkadaşlar merhaba, maalesef bugün sınavın askıya alındığını duydum. Süreç belirsizlik içinde. Önümüzdeki hafta çarşamba günü yapılacak toplantıda sürecin akıbeti hakkında karar alınacağı söylendi.
-
@friedman17 bunu bizlere ne zaman duyurmayı planlıyorlar acaba