Sosyal Güvenlik Kurumu Denetmen Yardımcılığı 11. Dönem Alım İlanı 2021 (50 Kişi)
-
@semihylc bende sorun olmadı kardeş. yılı önce secince p43 puanımı seçebildim ve ekranada hersey doğruca geldi.
-
@ayseymen düzelmiş hocam p43 seçince yıl gene çıkmadı fakat bu sefer ilerledi.
-
@semihylc iyi sorun kalmaması guzel.
-
Arkadaşlar sınav ücretli mi ?
-
@onurcam yok hocam ne ücreti zaten bizi Ankara'ya zorla davet ettiler birde paramı verelim
-
Ne zaman belli olur bu sınava girecekler listesi yazıyor mu bi şey göremedim ?
-
Bakalım kaç puanla kapatacak . Bu sene ilan konulari baya sessiz
-
Gerçekten dramlarla dolu bir süreçti hepimiz çok üzüldük. Hakeden herkes listeye girer ve atanır bir gün inşallah.
-
@semihylc sebebi; her sene 400-500 alım yapan yer bu sefer 500 sınava çağırıyor 50 alım yapıyor. Ne bekliyorsun ki hocam.
-
Birşey beklemiyorum hocam zaten grubun sessizliğinin nedeni o . Aylarca etkinlik yapıldı sonuç sıfır etki . Yazık oldu hem ilan az geldi hemde sınav geldi .
-
@semihylc Kimsede heves filan kalmadı ki..
-
Her seferinde daha kötüsü ne olabilir derken onunda daha kötüsü oluyor ne vardı şimdi 300 400 kişi alınsa mülakat olsaydı kime zararı olurdu anlayamıyoruz.
-
@semihylc, içinde söyledi: Sosyal Güvenlik Kurumu Denetmen Yardımcılığı 11. Dönem Alım İlanı 2021 (50 Kişi)
Birşey beklemiyorum hocam zaten grubun sessizliğinin nedeni o . Aylarca etkinlik yapıldı sonuç sıfır etki . Yazık oldu hem ilan az geldi hemde sınav geldi .
Kaçla kapatır diye soran bile yok. İnsanlar o kadar ümidini kesti.
-
HMB'nin işgüzarlığı yüzünden bugün 95 civarı bir puanla SGK'ya başvurumu yaptım. Kimsenin hakkına girmemek için son gün mesai bitimine 2 saat kalaya kadar beklemiştim. İlbank'a basvurumu da yine son güne kadar bekletecegim. Hakkimiza hayırlısı
-
@yakup-cemil sanırım defterdarlık mükâkat sonucunu bekliyorsunuz . Olursa sınava girmeyecek misiniz?
-
@başkomser-nevzat girmeyecegimden emin olabilirsiniz.
-
Liste ne zaman yayınlanır acaba insan listede ismini görmeden çalışasıda gelmiyor
-
Hakkında hayırlısı olsun hocam Umarım beklediğin mükâkat olumlu sonuçlanır. Artık gerçekten bir yer olsun da gidelim kafasındayiz hepimiz.
-
bugün açıklasalar keşke onu bekle bunu bekle iyice darlandık.
-
@raxog39 aranıza yeni katıldım, ailem sürekli kpss ye gir diyor, bekleyenleri gördükçe morelim bozulmuyor değil. İnş. İsteyen istediği alanı kazanır.