Sosyal Güvenlik Kurumu Denetmen Yardımcılığı 11. Dönem Alım İlanı 2021 (50 Kişi)
-
guy,duy açıklanırsa sınava girecek kaç kişi olur çok merak ediyorum.
-
@sedatinho allah allah ben mi yanlış duydum acaba evet yemekhane
Niye şaşırdın beni de şaşırtıyosun yahu:( -
@karar yemekhanede sınav mi olur diyecekken sinavi yapanin sgk oldugunu unutmusum. Normalde şaşırmamam lazim degil mi sgk bu
-
@sedatinho sgk 'ya özel değil bazı kurumlarda yapıyorda fiziki ortam önemli .
Başarılar efenim:) -
Çoğu kişi bende dahil guy dan beri ders çalışmıyor. İlk kez sınav yapacaklar. Umarım sınav kolay olur yoksa 70 i geçen 200 ü bulamazlar gibi.
3 tane sınav yeri var sanırım. Balgat ve mithatpaşa ya ulaşım kolay.
Batıkent çıkan arkadaşlar Aşti den Ankaray a binip Kızılay durağında inip OSB Sincan metrosuna geçip Batı Merkez durağında inip 10 dakika yürüyerek sınav yerine ulaşabilir. Toplam 45 dakika civarı sürer ulaşım. Herkese bol şans.
-
@stepbystep çankaya mithatpaşa caddesi tam adresi navigasyona yazınca cıkmıyor belgede bina ismi falanda yok sadece A blok denmiş bir tam adres var neresi tam olarak sınav yeri navigasyonla bulabilmek acısından
-
@poncik Mithatpaşa caddesi Kızılay da. O cadde de birden fazla sgk binası var. Hangisinde sınav olur tam bilemiyorum. Sizi yanıltmak istemem.
-
Arkadaşlar müfettişlik ya da uzman yardımcılığında da Muhasebe soruyor muydu sgk? Soruyorsa usulü nasıl bilen var mı hesap mı soruluyor genelde yoksa sözel sorular mı
-
@roses müfettişlik klasik oluyordu bildiğim kadarıyla daha önceki uzmanlık alımları ise direkt mülakat. Yani önümüzde baz alabileceğimiz bir şey yok
-
arkadaşlar ben mitatpaşa caddesi no7 sihiyye yazıyor adres olarak ama hangi bina olduğu yazmıyor sgk başkanlığı mı yoksa emekililik ve pirim mi iki bina da orada hangisi şaşırdım açıkçası
-
Sınav giriş belgesi ve kimlik yeterli mi sınava girmek için arkadaşlar sınav giriş belgesinde kurum Kimlik kartı gibi bir şeyde istiyor ama anlamadım
-
@anadolu-109 emeklilik hizmetleri binası yemekhanede 4.katta olacak sınav. Valilik binasının veya defterdarlığın yanındaki SGK binası. Sıhhiye metrosundan çıkınca Mithatpaşa caddesinden Kızılay'a doğru yürürken sol tarafta kalıyor.
-
Sınav yarın. Bu sınavı çok merak ediyordum ancak guy a atanmam sebebiyle girmeyeceğim. Allah yardımcınız olsun. Herkese bol şans.
-
@kozmiktisat teşekkür ederim hocam sınavda başarılar dilerim
-
@anadolu-109 hâlihazırda denetmenim zaten. Sınava girecek tüm arkadaşlara başarılar dilerim.
-
Kimlik ve sınava giriş belgesi yeterli mi sınava girmek için başka belge gerekiyor mu arkadaşlar
-
@kozmiktisat maaş ne kadar
-
@leontief75 evet sadece kimlik ve sınav giriş belgesi . Başarılar hocam .
-
@karar teşekkürler
-
Emanet alınıyor mu binada