10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
Arkadaşlar 2020 sorularin pdfsini gönderebilecek varmi rica etsem
-
@ilhannn00 hosbulduk dostum , hepimize kolay gelsin inşallah ..
-
Yerimizi alalım..
-
arkadaşlar geçen sene ilk defa hazırlandım ve 67 puan çektim bu sene tekrar girmeyi düşünüyorum geçen sene beni eleyen kısım insan hakları türkiye ekonomisi ve tarih olmuştu ne önerirsiniz sizce bu sene kazanma şansım nedir bu kadar süreyle iyi bir performans ortaya koyabilir miyim ?
-
@öylesinebiri Türkiye Ekonomisini Yasin çobandan çalışıp üstüne güncel verilere hakim olmaya çalışın 2020 ve 2021 senesi için. İnsan hakları için Halil kalabalık ile konu çalışıp kaide soru bankasını çözün. Tarih ise tarihin pusulasından konu çalışıp herhangi bir KPSS kaynağı ile soru çözümü yapabilirsiniz. Bunlar sorununuzu halledecektir tam sınırda kalmışsınız daha iyi çalışma ile 73-74 bandını çok rahat görürsünüz.
-
bismillah diyelim kaldığımız yerden devammm.
-
@mia-10 çok teşekkür ederim hocam dikkate alacağım inşallah
-
@saitulukurt çok teşekkür ederim
-
@yamato-mita teşekkür ederim
-
Sizce sınav Ankara dışındaki diğer şehirlerde de yapılır mı bu sene
-
@hukuksever bence yapılır ama bu sene katilim sayısı düşecekmiş gibi geliyor yine de yapilir diye dusunuyoeum vaka sayısı çok cunku
-
Arkadaşlar merhaba. Kaymakamlık sınavına hazırlıkta yeniyim. Kaim Makam Kaymakamlık kitabından çalışmaya başladım. Anayasa hukuku kısmını bitirdim sayılır ancak 82 anayasası kısmına geldim. Şöyle ki burada madde madde gidildiğinden burada not nasıl çıkarmalıyım diye düşündürdü. Temmuz'daki sınava yetişemeyeceğimi düşünüyorum. Sizce bir sonraki ilan ne zaman gelecektir?
-
Anayasayı iyice oku kendi maddeleri başlı başına not zaten. 13 soruluk anayasa hukuku kısmından ortalama 11-12 si direk 1982 anayasasından soruluyor.
-
arkadaşlar kaide soru bankasını kullanan varmı ?
-
Yiğit hocanın kitabının en son haliyle baskısı olacak mi arkadaşlar bilginiz var mı mayıs baskısı gibi birşey
-
@tomjoad akfondan alırsan güncel haliyle gönderiliyomus basımdan gelmesini bekliyolardı en son
-
@tomjoad bi akfona sorun siz yinede
-
Merhaba arkadaşlar. Herkese kolay gelsin. Benim sorum basit, Kaymakamlık Sınavı için ders ders önerdiğiniz Youtube kanalları var mı? Buraya yazarsanız merak eden benim gibi diğer arkadaşlar da bundan faydalanır. Benim şu an tek bildiğim iktisat dersi için İktisat Medresesi kanalı. Diğer dersler için de önerisi olan var mı?
-
@aliihsanglr, içinde söyledi: 10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
Merhaba arkadaşlar. Herkese kolay gelsin. Benim sorum basit, Kaymakamlık Sınavı için ders ders önerdiğiniz Youtube kanalları var mı? Buraya yazarsanız merak eden benim gibi diğer arkadaşlar da bundan faydalanır. Benim şu an tek bildiğim iktisat dersi için İktisat Medresesi kanalı. Diğer dersler için de önerisi olan var mı?
Türkiye ekonomisi için Berkay Cihan’ ı önerebilirim. Bazen gereksiz ayrıntıya giriyor olsa da videoları katlı sağlıyor.
-
Sınava girerken annemi kaybetmiştim. Mülakatta Elenip geldik. Şimdi Sınav günü dugun günüm. Var bi hayr .. yerimizi alalım bizde