10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
74.. Geçen sene sonuç açıklanınca o hevesin kursakta kalması duygusunu pek nahoş şekilde tatmıştım. Bu sene şu foruma "çok şükür.." yazmak istiyorum.
-
bana 74-75'ler biraz yüksek geliyor o kadar yüksek kapatabileceğini tahmin etmiyorum.72 civarında kalır gibi.
-
@sbui61 sadece tahmin hocam bunlar, hem durun hele bi daha tahminde katilim sizle beraber 35 kisi bi 100 gorelim..
-
@ömermuhtar, içinde söyledi: 10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
@anadolu-109, içinde söyledi: 10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
yalnız herkes bir yorum yapıyor birimiz haklı çıkacak dediği puanda kapatacak
O vakit bir tahmin listesi yapalim hatta sinava girmeyipte son 2 sinavin barajindan haberdar olanlarinda tahminini alsak hic fena olmaz.. "Kalabalıkların Bilgeligi" kavrami kendini ispat etmis en nihayetinde, denemekten ne cikar?.. eger katilima destek verirseniz ozelden de msj alabilirim ve ortalamayi paylasirim 100 kisiyi gectiginde.. takdir siz kiymetli arkadaslarin..
Bu iletiyi arada bir aşağılara taşıyalım da, giren görsün neden tahmin paylaşımı yapıldığını
-
Benim tahminim de 73.50
-
sınav okunması bitmişmidir arkadaşlar araya bayram falan girdi okuma olmuşmudur sınav haftası malum bu sene daha az insan girmiş diyenler var
-
Tahmin 73.5
-
73.75 benim de tahminim
-
istemeye istemeye 74 diyorum...
-
@ömermuhtar tahminim 74,25 hocam
-
73.25 de benden olsun
-
72.75 diyorum ve iyi bir örneklem sayısına ulaşınca paylaşmış olduğunuz videodaki gibi bir ortalama alırsanız aşağı yukarı benzer bir tabanı yakalayacağınızı düşünüyorum hocam kolay gelsin @Ömermuhtar
-
sınava giren kişi sayısı açıklanıyor mu mesela geçen senelerde ve bu sene kaç kişi girdi öğrenebilen var mıdır?
-
74.25 de benden
-
Merhaba. Bu platform linc ediyor. Mesela geçen sene mülakat sonucunun açıklanacağı günü ve gece vaktini biliyordum yazmadım. Yeni Sınav tarihinin 10 Temmuz olduğunu da. Yiğit Hoca paylaştıktan sonra onu linç ettiler ben de yazmadım. Malesef geçen sene mülakattan elendim. Bu sene muhtemelen yine mülakata kalacağım. Eğer gerçekten suçlamayacak ve haksız yere yuklenmeyecekseniz soru iptali olup olmama konusundaki duyumumu aldığım anda paylaşacağım.
-
@siyahadam evet sizi geçen seneden hatırlıyorum hocam taban paunı hakkında da yazmıştınız sanırım doğru çıkmıştı dalwess diye bir arkadaş daha vardı
-
@anadolu-109 evet taban puan, soru iptali olmadığı, Mayıs gibi sınav olacağı konusu. Malesef 2 ay geç oldu sınav
-
@siyahadam sabırsızlikla bekliyoruz hocam
-
@siyahadam güvendiğim kaynak diye yazmıştınız yine aynı kaynaktan mı öğreneceksiniz?
-