2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
@sim hayır değişiklik yok, çok büyük bir ihtimalle aralık, olumsuzluklar üst üste geldi diyelim sarkacağı en fazla ocak veya şubat.
-
Bu arkadaşların biraz şapkayı önüne alıp düşünmeleri gerek. Sabah akşam reklam yaptırıyorlar halk yine de Kaimi ve Nohutçu hocayı seçiyor… Hatta bu arkadaşlardan birisi hatırlayan vardır Facebookta bir hesap şu hocanın kitabını aldım 5/6 yaptım sayesinde yazmıştı bir arkadaşta üşenmemiş hesabı incelemişti 3-4 yıl önce hesapta o hocanın fotoğrafı çıkmıştı. Yani adam kendi fotoğrafının olduğu eski hesabın ismini değiştirip kendi kitabını övüyor. Anlayın artık taşıma suyuyla değirmen dönmüyor. Olmuyor, olmuyor, olmayacak.
-
@can-mavi size çok teşekkür ederim. ben de sizin duyumunuza dayanarak çalışmaya başlamıştım.
-
@aslıhannn polemik yaratmak istemiyorum fakat sınav ilanının mart nisan gibi sayının da 90 olacağını duymuştum
-
@underwood esf hocam elbette ki duymuşsunuzdur. Ben 2022 sonbaharı bile duydum. Lakin burda genel olarak herkesin güvendiği bir kaç üstat var açıkçası onları dinlemek daha güvenilir ve samimi geliyor:)
@can-mavi @Aslan-Reyiz @amirim gibi -
sinirden ben bile hesap açtım, bıkmadınızmı milleti çocuk yerine koyup kandırmaktan? adam bide 1 soru hariç hepsi var diyor. ben sadece bulduklarımı söyleyeyim 6360 sayılı kanunla ilgili soru yok, mülki idare atama sorusu yok, idari teori soruları yok sadece aklıma gelen 4 soru yok kitapta birde insanlara nutuk çekiyor 1 soru hariç hepsi var diye. evet kitap kopyala yapıştır arkadaşlar inanmayan açsın baksın. 172 mevzuatı herhangi bir kitaba koyarsanız zaten bir dünya soru tuturmuş olursunuz . bugune kadar daha 1 tane bile soru gelmemiş ve inanın gelmicek onlarca gereksiz kanun var içinde. bide eleştirildikleri zaman oyuncağı ellerinden alınmış çocuklar gibi hakkımızı helal etmiyoruz diyorlar yazık vallaha billaha bunlara inanan insanlara yazık .
-
andre dalon denen arkadaş her kimsen keşke hiç özür dilemeseydin . can çelik ve törehan özdemir adlı şahıslar bunlar kendini ne zannediyor ya ? kimsiniz siz hayırdır ? mafya babasımınızda milleti araştırıp tespit etip bide kim bilir tehtitle korkutarak bastırıyorsunuz. çocuk mülakata girecek diye kim bilir nasıl sindirdiniz. çocugu tespit ettik herşeyini biliyoruz, okulunu biliyoruz son sıradan mülakata girecek deme haddini kimden alıyorsunuz siz? açıklasanıza hadi hodri meydan . bir kişinin kişisel verilerini neye istinaden sindirme amacı ile elinizde tutup bide şov yapıyorsunuz. 2 niz hakkındada cimer başta olmak üzere gerekli mercilere bizzat şikayetimi yaptım kimseyi sindiremmiyeceksiniz buralar sizin babanızın çiftliği değil. TANIYIN BUNLARU TANIYIN ARKDAŞARL. TELEGRAM GRUPLARINDA YÖNETİCİ OLARAK İSTEDİKLERİNİ YAZIP İNSANLAR ÜZERİNDE ALGI YARATIYORLAR BİDE YAZIK BUNLARA İNANAN İNSANLARA.
-
Silinmiştir
-
İnsanların doğru bilgiye ulaşmaya çalıştıkları forum çığrından çıkmış pr çalışmaları sahte ve çoklu hesaplar cirit atar olmuş.
Hocalara bir tahammülsüzlük almış başını gidiyor. Arkadaşım beğenmediğin kitabı almazsın olur biter. Eleştirinin dozunu kaçırmak hiç doğru değil.
Bir de anlamadığım üretken olan kitap çıkaran insanlara neden bu düşmanlığınız. Benim kütüphanemde tüm kitaplar neredeyse var ve Törehan hoca gerçekten ayrıcalıklı bir yere sahip benim gözümde. Tüm hocalarımız değerli lütfen bu ayrıştırmayı ve reklamcılığı bırakın artık.
Sınav ne zaman yapılacak onu araştırıyor insanlar!!!
-
Arkadaşlar başlık faydasından daha çok kitap tartışmaları alanına dönmüş durumda. Bu sürecin sona ermesi için herkesten rica ediyorum bu bahsi kapayalım. Sırf bu tartışmalara devam edildiği için birilerinin hesaplarını dondurmak istemiyorum ama başka çare de kalmadı. Lütfen eski ana gündemimize tekrar dönelim! Kaymakamlık sınavı ne zaman? Bunun dışında kim hangi kaynaktan çalışmak isterse ona göre kendi sürecini yönetsin. Kaynak çıkaran arkadaşlarımızın neredeyse tamamı Kaymakamlık sınavında defalarca başarılı olmuş kişiler. Bu anlamda sınava hazırlananları bile isteye eksik bir donanıma sevk edecek kaynak hazırlamamaya özen gösteriyorlar. Elbette yeni soru tipleri, daha önce çıkmayan kanun ve kararnamelerden sorular gelmesi bazı soruların kaynaklarda yer almamasına sebep oluyor. Son sınavdan 65-80 arasında alan adayların bilgi ve çalışma noktasında birbirlerine çok yakın olduğunu aklımızdan çıkarmamak gerek. Bu sürecin belirleyici faktörlerinden bir tanesi de sınav şansı, deneme şansı, son tekrarlar da aksi bir durumun yaşanmaması vs. O yüzden kaynaklarda olmayan soruları da tek başına kazanmanın önündeki engel olarak görmeyelim.
İyi forumlar, herkese başarılar...
-
@antimülakat dostum senden ricam, üyeliğimi sonlandırma şansın var mı, ya da öyle bir uygulama yoksa beni yasaklama şansın var mi. ben aradım profil bölümünde ama bulamadım.
Bu paylasim son paylaşımım..Unutmayın ki Elbet bir gün Hakk, hakedene hakkını verecektir.. Allah en çok hakeden nasip etsin inşallah.
Kalın sağlıcakla...
-
Şurda Anadolu çocukları için sınav duyumu paylaşımı yapan birkaç tane üstad vardı, yavaş yavaş hepsi gidiyorlar. Yazık oluyor. Bence herkesin geri gelmesi lazım. Bu başlık çok keyifsiz bir hal almaya başlıyor. Forumdaki en güzel başlığı harcamayalım lütfen herkesi birlik beraberliğe davet ediyorum.
-
Burada bizlere çok kıymetli bilgiler veren kişilerden ricamdir lütfen bu gereksiz tartışma yapanlar yüzünden bu formu terketmeyin gerekirse taze bir başlık açılsın çünkü bizler sizlerin paylaşımları ile heyecanlanıp daha şevkle çalışıyoruz şahsen ben sık sık bakmaya çalışıyorum forma duyum var mı diye tarih doğru ya da yanlış önemli olan burda bir sınav olacağını bilmek istekli ve yeterli hazırlanmak sizler yokken forma bakmanın da bir anlamı kalmıyor zira gereksiz tartışmalar çok ca n sıkıcı bir hal alıyor
-
25-26 Aralık hakimlik sinavi bizim kaymakamlik olursa 18 Aralık olur o zaman ??
-
@iibf Aralık'ta sınav olmayacağı yavaş yavaş belli olmaya başladı gibi ama tabi hiçbir şey belli olmaz
-
hâkimlik mülakatı açıklanmadan ilan geldi. bu hususa dikkat çekmek isterim.
-
@cevatcobanli444 neden oyle yorumladiniz ki hocam
-
@cevatcobanli444 hocam aralıkta hazır olmakta fayda var hiç belli olmaz başvuru sürecinde mülakat sonuçlarını açıklayabilirler mesela hızlı gelişebilir olaylar
-
Şahsi düşüncem Kaymakam adaylığı sınavı 18inde olmazsa eğer 25 aralıkta yapılacak. İdari hakimlik sınavı aynı gün içinde 2 oturumda bitirilirken bu yıl ikinci gün takviminde de idari hakimlik yazılmış. Bana göre 25in öğleden önce hakimlik oturumları tamamlanacak, öğleden sonra kaymakamlık yapılacak. Hakimliğin kalan oturumları da 26sında tamamlanacak. Mülakat süreci olduğu için kaymakamlık sınavıyla ilgili bilgi alamıyorum ama duyumları değerli arkadaşların yazdıklarını görünce aralık ayında bizi Kaymakamlık sınavı bekliyor.
-
@ceterisparibusss 2 güne yayılmasına neden olabilecek en güçlü sebep bence de.