BDDK Murakıplık, Uzmanlık Alım İlanı (2017)
-
@iyimser16 benimde ingilizce aynı durumda hocam baktıgım bankacılık kelimeleri hariç iyi değildi ama her cümleye birşeyler yazdm bekliyorm bakalm
-
@menkul_kiymet ben dedim kardeşim ama banada gözetmen dedi Sözlerinde durmadılar demek Tühh bee üzüldüm senin adına gerçi muhtemel bizimde sonumuz aynı olacakta
-
@WilliamNiskanen İktisat ve Hukuktan kalmışım o kadar düşük de beklemiyordum, ingilizceden 90 üstü rahat bekliyordum 81 gelmiş.
-
@iyimser16 BDDK kazanırsam guya rahat girerim diye düşünüyorum ama acklanırsa sonu kötü olrsa daha bi moral bozar en iyisi açklanmaması sanrm
-
@menkul_kiymet abi ama sizin iktisat zormuş herkesten öyle duydum, hukuk nasıldı ne soruları vardı sizde hatılıyormusun
-
@menkul_kiymet iyi beklediğinz dersten bile zayf vermıslerse ben kaznack arkdaşlara başarılar dileyip guya asılmaya başlayayım
-
@iyimser16 üzülmeye gerek yok, hak edenler kazandıysa hiç sorun yok dostum. Mülakata daha fazla çağrılan olsaymış bir umut, güzel olurdu tabiki.
-
Yuregime iniyordu ama bankacilik sandim.Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun arkadaslar.olmayan arkadaslar icin lutfen bu sizi daha da kamcilasin ve motivasyonunuz dusmesin.
-
Ben kağıt neyse ona göre puan verildiğini düşünüyorum. Fazla fazla verirler demeleri pek bir şey ifade etmiyor demekki. İktisat ve ingilizce diğerlerine göre kötü geçmişti biri 49 biri 53. Diğerleri 70 üzerinde. Kazananlara hayırlı olsun mülakatta fazla kırım olmaz inşallah
-
4 kati derken 45 kisinin bile tamamlanmamis olmasi dusundurucu gercekten.Demekki biz iyi gecti zannediyoruz? Sinavi kotu gecen cok olmus.Gerci murakkiplik zor demislerdi.
-
@mustafakeser hocam hakknzda hayırlısı olsun inş istediğinz diger sınavlar olur. demekki biraz kandırılmışız:)
-
@hulyayasar hocam valla guy" hiç aklıma gelmiyor pek ona göre plan yapmıyorum, bizimkinide açıklasalar yarında rahatlasak günde 50 defa foruma bakmaktan yoruldum yaa, murakıplığı sona beklerken erken açıkladılar, umut ve korku arası geçiyor günlerim. @menkul_kiymet aynen kardeşim ama sizin sorular yaa çok zordu yada sizi sıfır iltimasla okudular sonuçta murakıplık göz bebekleri adamların ama yinede 180 kişi çağıracakken 41 kişi nedir yaa
-
@mustafakeser ingilizceyi cok takmazlar diye düşünüyordum. Demekki ingilizcedende birakiyorlar. Herkese kolay gelsin. Hayırlısi olsun. Ben GUYa asilayim
-
@iyimser16 aynen hocam kac defa bakıyorum haddi hesabı yok ama puanlarmz yanacak mecbur asılacagız
-
@WilliamNiskanen bende çok umutluydum hatta ing. okumazlar bu kadar az kişi girdiyse 60 verp diger derslere topu atarlar sanıyordum sandğımla kaldım neyse kısmet guy bizi bekler arada istanbl havası almş oldk ne diyelim.
-
@hulyayasar hayatımda ilk defa istanbula gitmiştim oysaki ne umutlarım vardı ahanda biraz önce yıkıldı
-
@WilliamNiskanen iyide kardeşim bddk gbi bi kurum ingilizceyi nasıl takmaz ki bnce iktisat ve ingilizce en çok takacakları iki kısım, ama belki uzmanlıkta esnerler biraz dhaa, tek dersten kalan var mı?
-
@WilliamNiskanen inanın ben kaybetmişim gibi üzülüyorum butn kaybeden arkdaşlara . Rabbim başka bir yerden Rızkınızı nasip eder inş. belki guy istanbl olur hocam guzel seyelr düşünn guyda nereyı yazıyorsunuz
-
@iyimser16 fetö/pdy den sonra kurumda eleman kalmadığını işlerini yurutemedigini düşünüyorum. Eleman sayısı az olan kurumda bide meslekten ihraclarla cok az insan kaldi. Ayrica sinava insan girmedi tabiri caizse. Girenlerde de ingilizce yok buyuk çoğunluğunda. Zaten 3 yil icinde 70 YDS sarti olduğu icin ben ingilizceye pek takilmazlar sanmıştım. Dediğim gibi bu benim kanaatim buydu. Yanılmışım insanlık hali.
-
@hulyayasar İzmir yazdim hocam.