DHMİ - Devlet Hava Meydanları İşletmesi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@karagergedan hocam teşekkür ederim benim de 89.4 tü umutsuzca beklemeye devam.
-
@karagergedan paylaştığınız için teşekkürler. Nereden ulaştınız acaba bu bilgiye
-
Arkadaşlar liste bugün mu açıklanacak
-
Açıklandı
-
89.5 ile kapatmış
-
Elamanın teki 96 puanla DHMİ ilanına, 95 puanla il göç ilanına başvurmuş. Sanırım hangi mesleği seçeceği hususunda son güne kadar düşünecek. Allah başka dert keder vermesin
-
Ben iyi puanlarım olmasına rağmen sırf listede adım olsun diyerek kgk, il göç, DHMİ gibi gidemeyeceğim sınavlara başvurmadım hiç. Böyle isimler sınava giriyorlarsa ne ala hakları ama spk'da gördüğüm gibi yarıdan çoğu gitmiyorsa milim farkla sınav hakkı gidenlerin ahını alıyorlar
-
@enjoythesilence Bilgi birikiminde değil olay önce insanların nefislerini terbiye etmeleri gerekiyor malesef puanı kritik olsa anlayış göstericem o puan ile iki yerinde geleceği aşikar ama inatla başvuru yapıyor yasal hakkıdır bir şey diyemeyiz ama vicdanda var bu işin içinde ve yazık o kişilerde aynı yolda yürümeye çalışıyoruz.
-
@karagergedan hocam doğru söylüyorsunuz. Bu olay şahsi egodan başka hiçbir şey değil. Yasal hakkı tabi diyecek bir şey yok
-
Listeye baktım da bir face grubunda her halt için ahkam kesen admin birisi yine listede var. Ne doymaz adammışsın sen
-
Listenin olduğu link mi kırıldı ben mi açamıyorum siteye ulaşılamıyor yazıyor
-
@karagergedan ben de ulaşamıyorum ya
-
şu adresi bir dener misiniz ;
https://www.dhmi.gov.tr/Documents/Sinava Katilmaya Hak Kazanan Adaylarin Listesi.pdf -
Linkin üzerine basılı tutup indirmeye çalışın o şekilde dosyayı indirdim ben arkadaşlar.
-
@enjoythesilence olmuyor hocam indirmiyor yani
-
google dhmi duyuru yazsan bulursun
-
Oldu sonunda hocam sağolun
-
Gazi,Ankara,İstanbul üniversitesi gibi köklü devlet üniversitelerinde yetişmiş rakiplerle bir garip taşradan mezun olarak yarışıyor sonumuz hayır olsun inşallah şimdiden herkese bol şanslar
-
@dzndr biz bunları geçen yıllarda hep söylüyorduk bir tek linç yemediğimiz kalıyordu. İnsanlar sırf puanı var diye girmeyeceği sınava başvurup gereksiz yere listelerde puan şişiriyor.
İibfliye iibfliden başka çelme takan yok maalesef -
@dzndr Ben bir linç girişiminde bulundurucam şimdi uyuz oluyorum o çocuğa zaten inşallah silmezler gönderimi azıcık stresimi atıyım