TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    1. Ana Sayfa
    2. KPSS
    3. KPSS A
    Giriş Yap
    • En yeniden en eskiye
    • En eskiden en yeniye
    • En çok ileti yazılan
    • En çok oylanan
    • Çok Görüntülenen
    • ?

2015 YDS' ye girenler 2017de girmek zorunda mı?
      • Eski Kullanıcı

3
      0
      Oy
      3
      Bakış

?

@aliveli teşekkürler

• A

MÜHENDİSLER
      • adigeah19

2
      1
      Oy
      2
      Bakış

aliveli

@adigeah19 muhtemelen p3 ve yds barajı tercih edilir

• ?

KPSS Alan Bilgisi Soru Paylaşım Platformu
      • Eski Kullanıcı

10
      0
      Oy
      10
      Bakış

?

@azimlikız kardeşim yorumu silemiyorum o yüzden değiştiriyorum şuan bilgim yok diyim yanlış yönlendirmeyeyim ancak yeni kanunda işletme adından bahsetmemiş sanki ticari işletme ise ticaret unvanı diyor işletme adını ben de göremedim.

edit: şimdi eski kanuna baktım orda işletme adı var. yeni kanunda İşletme Adı yok

• ?

2016 Sigorta Denetleme Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı İlanı
      • Eski Kullanıcı

35
      2
      Oy
      35
      Bakış

H

Arkadaşlar mülakatlar nasıl geçti ? bana çıkmadan önce hayatta kazanmak ta var kaybetmekte var deyip elveda dediler resmen 😞😞😒

• S

A Grubu puanlarının gecerlilik süresinin arttirilmasi
      • Serkan01

22
      1
      Oy
      22
      Bakış

Antimülakat

Arkadaşlar bizden tam olarak ne istiyorsun? Sizin yaptığınız organizasyonların duyurulması noktasında yardımcı oluruz ama kamu görevlisi olarak bu işin içerisinde başka türlü nasıl yer alırız? Bu konuda fikirleri sizlerden bekliyoruz.

• K

ilksan kurumu
      • keynezyenciii

18
      0
      Oy
      18
      Bakış

?

@kürşaddd hocam artistlik yaptım ya nede olsa puanım yüksek diye😐 tabi sonrası pismanlik

• ?

2016 KPSS MAGDURLARI OLARAK 2017 KPSS HAZIRLIK
      • Eski Kullanıcı

4
      1
      Oy
      4
      Bakış

B

Hocam kaymakamlık çalışırken bende senin gibi yaptım. Şuan sadece arada konu çalışıyorum. Eksiklerim var biliyorum ama onu tamamlamak için azim yok. Bi ilan vs gelse derse asilacagim ama o da yok. Şuan sadece bildiğimi unutmayım yeter diyorum. İnşallah biran önce şu belirsizlik ortadan kalkar.

• Türkşad

İstihdam seferberliği başlatılıyor
      • Türkşad

7
      0
      Oy
      7
      Bakış

?

İstihdam seferberliği kapsamında cumhurbaşkanı 'mart ayında gümbür gümbür işsizliği düşürmemiz lazım' dedi. Öyleyse yakın zamanda mülakatı yapılan sgk, göç, çsgb uzman yrd/müfettiş alımlarında işsizlere öncelik mi verilir? B kadro memur olarak şu aşamada şansım çok mu düşük?

• M

Genel Kültür - Genel Yetenek ve İşletme
      • matador

3
      0
      Oy
      3
      Bakış

M

@hussle hazine sadece gk gy ve işletmeyle alıyor o yüzden işletmeye yoğunlaşmak istedim, ama gene de muhasebede çalışıcam galiba. Teşekkürler.

• A

yds
      • ansızınbirilan

9
      0
      Oy
      9
      Bakış

Antimülakat

@pozitifdışsallık hocam iş o noktayı geçmek üzereydi, ingilizce olmadan girilen 10-15 sınav ya vardı, ya da yoktu? Kaldı ki, her merkez uzmanlık yeterlilikte istiyor. Yeni sınav sistemiyle endişem o ki: MUY, DUY ve MHUY için de 50 civarı da olsa YDS istenmesi. Çünkü, ciddi bir belirsizlik hakim, bu yüzden de YDS çok belirleyici olacak diye düşünüyorum.

• aliveli

Kurum Farketmeksizin Mülakat Deneyimlerimizi Paylaşıyoruz
      • aliveli

22
      2
      Oy
      22
      Bakış

T

Halkbankası mülakat;
      Daha mezun olalı bir kaç ay olmuş tercih ettiğim il için iyi bir puan almıştım.Çok heyacanlıydım olsa çok mutlu olacağım şehir içindi çünkü. Mulakata girdik 2 kişi vardı biri bilgisayarla uğraşıyor diğeri sorular soruyordu. Kendimi tanıtma faslından sonra İktisat mezunu olduğum için türkiye ekonomisi,cari açık,büyüme , merkez bankasının görevleri ülkedeki tutumu üzerine baya sohbet ettik ne dediysem soruları soran kişi beni onaylıyor haklısın der gibi kafa sallıyordu mulakat sonrası oldu bu iş dedim.
      sonuç: yedek (iyiki olmamış dedim sonradan ) 😂 Daha yeniydim bu işlerde nerden bileyim işlerin nasıl döndüğünü 😎
      İkinci mulakat guy; sınav puanım gayet iyidi hayatımda daha önce hiç bir an bu kadar heyacnladığımı hatırlamıyorum kapının önünde beklerken ayaklarım titriyordu okuya okuya hatim etmişimdir 🙂 kendimi tanıttım karşımda 4 veya 5 kişi ilk soru fatura nedir zorunlu unsurları nelerdir düşünün fatura hayatımızda defalarca gördüğümüz şey ancak doyurucu cevap veremedım heyacandan sonra zorunlu rezerv oranını sordular guzel cevap verdım cari açık ve buyume oranı uzerıne konustuk sonra kıymetlı evrak nedir nelerdır tarzında soru ve hatırlayamdıgım 2-3 hızlıca sorulan hukuk terimleri mulakatım iyi geçmemişti zaten üstadlardan biri daha ben konuşurken çıkabilirsin demişti 😂( sonradan kendisiyle tanışma fırsatım oldu hiç de öyle sert biri değilmiş aslında )sonuç elendim ve şaşırmadım mulakattan sonra ben olsam beni almazdım demiştim çünkü içimden.
      3. Mulakat yeniden guy ;
      Bu sefer daha rahattım birde şansıma mulakat soruları hep benzer cari açık büyüme vs bu seferde öyle oldu farklı olan çin ve amerika üzerine konuştuk biraz özellikle çin ve hindistan ile daha önceden okumalar yaptığım için bunu avantaja çevirerek mulakat seyrini lehime ilerlettim diye düşünüyorum. Onların soru sormasına çok müsade etmeden sürekli tabi saçmalamadan konuştuğumu hatırlıyorum çok iyi geçmişti ve bu sefer olmazsa askerlik ve özel sektör diye kafaya koymustum sonuç olumlu geldi şükür 🙂
      Halkbankasına ve birkaç özel şirket için iyiki olmamış hayırlısı buymuş diye ondan diyorum şimdi.
      Allah yardımcınız olsun.

• Antimülakat

KPSS Alan Bilgisinde Soru Sayıları Arttırıldı (2017-KPSS)
      kpss soru sayisi artiş sınav ücreti alan bilgisi • • Antimülakat

79
      3
      Oy
      79
      Bakış

M

@Antimülakat tamamdir sagolun.

• T

Müfettiş yrd ,uzmanyrd ,denetmen yrd olan arkadaşlar
      • tarziktisat

6
      0
      Oy
      6
      Bakış

aliveli

@tarziktisat ben özel hukuk yapmayı düşünüyorum kamu hukuku aşırı soyut

• M

Halkbank İç Kontrolör Yardımcılığı Kazananlar
      • memothegreat

75
      0
      Oy
      75
      Bakış

?

Ben de elendim. Kazanan bayan arkadas oldu mu merak ediyorum? Bize bayanlarin bu meslekte sansi az deniliyordu

• Econumist

KPSS için Özet Anayasa Değişikliği Paketi Maddeler Halinde. (Cumhurbaşkanlığı Sistemi)
      • Econumist

13
      14
      Oy
      13
      Bakış

H

@Econumist Emeğinize sağlık, teşekkürler paylaşım için

• I

bilişim için mevzuat soramazlar değil mi ilan konularında yok.
      • işszgçsz

1
      0
      Oy
      1
      Bakış

Kimse yanıtlamadı

• V

ACIKLANMAYAN MÜLAKATLAR SORUNU
      • vanbismarckth

11
      6
      Oy
      11
      Bakış

?

..........

• BİMERİARA

Kampanya!SEN DE BİMERİ ARA..
      • BİMERİARA

4
      5
      Oy
      4
      Bakış

O

Change.org kitlesel hareketlerde bimerden daha çok ses getirdiği yadsınamaz bir gerçek. Change.org dan bir kampanya başlatmak gerekiyor. Bu örgütlenme problemi yaşayan iibflilere ön ayak olurmusun sevgili @paretowilfredo hocam

• N

İSTATİSTİKDE Kİ YENİ PUAN TÜRLERİ DEĞERLENDİRİLMESİ
      • Nolmuyor

9
      0
      Oy
      9
      Bakış

Ђ

.................

• Econumist

TİRK Kalktı (Ticari İşletme Rehni Kanunu). Yeni kanun adı Ticari İşlemlerde Taşınır Rehni Kanunu
      • Econumist

5
      11
      Oy
      5
      Bakış

Econumist

Arkadaşlar 50-60 sayfa karşılaştırmalı tablolar halinde değişiklik paketini inceledim. Düzenlemeler yapıyorum umarım maddeler halinde Anayasa Değişiklik paketini de sizlerle paylaşabilirim. @madman

• 1
    • 2
    • 118
    • 119
    • 120
    • 121
    • 122
    • 126
    • 127
    • 120 / 127