TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    1. Ana Sayfa
    2. KPSS
    3. KPSS A
    Giriş Yap
    • En yeniden en eskiye
    • En eskiden en yeniye
    • En çok ileti yazılan
    • En çok oylanan
    • Çok Görüntülenen
    • S

Kpss geçerlilik süresinin 2017 yılında tekrardan 2 yıla çıkması
      • SH5826

27
      0
      Oy
      27
      Bakış

genclerbirlikli

@iyimser16 sağlık olsun kurum sınavlarında işine yarar 🙂

• A

son guy alımında referansa ihraç olmuş bir prof yazmak
      • AbuZiTTin

3
      0
      Oy
      3
      Bakış

A

@Ülkü içime bir kuşku düştü valla ne bilim ins birşey olmaz

• F

şu çılgın türkler
      • furkanbey

13
      1
      Oy
      13
      Bakış

aliveli

Bu tür muhabbetler için sözlük tarzı bir oluşum açabiliriz aslında forumda entellektüel birikimi olan çok insan var

• atiba

YENİ. KPSS Puan türleri değişiklik..
      • atiba

11
      1
      Oy
      11
      Bakış

P

Dostlar bildiğiniz gibi ÖSYM bugün yapmış olduğu duyuru ile puan türlerini güncelledi ve yeni yüzdeler belirledi. Bu noktada kafası karışan adayların aklındaki soru işaretlerini gidermek için TERCİHİNİ YAP! olarak bu alandaki ilk ve en ayrıntılı analizi sizler için hazırladık.

http://forum.tercihiniyap.net/topic/607/ösym-nin-kpss-yeni-puan-sisteminin-ayrıntılı-analizi

• J

TercihiniYap Android uygulaması var mı?
      • James Buchanan

10
      4
      Oy
      10
      Bakış

J

http://forum.tercihiniyap.net/topic/599/2017-guy-i̇lani-3-000-guy-i̇sti̇yoruz/133?page=7 bu aksam saat 19,00 da etkınlık var katılın kardeslerım

• T

duyum
      • tuuba42

4
      0
      Oy
      4
      Bakış

J

http://forum.tercihiniyap.net/topic/599/2017-guy-i̇lani-3-000-guy-i̇sti̇yoruz/133?page=7 bugun saat 19.00 da etkınlıgımız var arkadaslar bı twit atın bızım ıcın bu etkınlık

• D

KPSS A Grubu çalışanları için Nasıl bir yıldı? ???
      • Dick Advacoat

17
      0
      Oy
      17
      Bakış

F

@guy hocam deneme yap eksikligine bak bu periyot da git ve eksikligini hep tekrar et 85+ rahat getirir. Zaten bi potansiyelin var

• P

MESLEK TANITIMI: MALİYE UZMAN YARDIMCILIĞI
      • paretowilfredo

17
      4
      Oy
      17
      Bakış

J

http://forum.tercihiniyap.net/topic/599/2017-guy-i̇lani-3-000-guy-i̇sti̇yoruz/82?page=5

• P

Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri Personel Alımı
      • paradise06

104
      1
      Oy
      104
      Bakış

aliveli

belirsiz süreli iş sözleşmesiyle istihdam olunduğu için her yıl yenileme gibi bir durum yok.

• M

Arkadaşlar 13 tane mezun olunan bölüm kısmı varken karşılarında 22 puan türü var. Ney neye tekabül ediyo, misal işletme bölümü?
      • Milley

3
      0
      Oy
      3
      Bakış

M

@Antimülakat Anladım, teşekür ederim cvp için

• H

YAŞ 30, bu yaştan sonra A grubu mümkün mü sizce dostlar?3 yıldır süreç içindeyim,elendiğim mülakatlar da oldu lakin hala a grubu diye hayal kuruyorum.ben mi kapasitesizim acaba yoksa bu işin ortalama süresi min 3 yıl mı?
      • Hipokrat

46
      0
      Oy
      46
      Bakış

H

@arafta eyvallah kardeşim 😀

• Antimülakat

Mühendislik Kurum Sınavları
      mühendislik kurum sınavları kpss a a grubu uzmanlık • • Antimülakat

1
      1
      Oy
      1
      Bakış

Kimse yanıtlamadı

• J

yds isteyen kurumlar
      • James Buchanan

8
      1
      Oy
      8
      Bakış

Antimülakat

@avocation epeydir bekliyoruz hocam. Sıkıntılı 2014 alımından sonra sessizlik bir bozulmadı, kaç kere de sordurduk ilan gelecek deniyor ama gerçek anlamda hiçbir ses seda çıkmıyor.

• Econumist

Tercihini Yap İyi ki Var!
      • Econumist

13
      18
      Oy
      13
      Bakış

D

@paretowilfredo bey, GUYYY bilgisi yok mu

• SinanSBF12

Arkadaşlar, 05/11/2016 tarihinde yapılan Türkiye Halk Bankası A.Ş. İç Kontrolör Yardımcılığı - Uzman Yardımcılığı Sınav Sonuçları Açıklanma Tarihi
      • SinanSBF12

490
      6
      Oy
      490
      Bakış

K

@sdsssnmz Arkadaşlar, 05/11/2016 tarihinde yapılan Türkiye Halk Bankası A.Ş. İç Kontrolör Yardımcılığı - Uzman Yardımcılığı Sınav Sonuçları Açıklanma Tarihi içinde söyledi:

saçma bir sorum olacak size müsadenizle. Umudun son kırıntısını yaşıyorum. 64 puan geldi ve her bölümden min %50 başarım var ama yanlış tercih yaptığım için mülakata katılamadım. Sorum şu. Sizce mülakat sonrası istenen alımlar yapılamayıp yedek alım gibi devam eden ve puanların düşeceği bir süreç olur mu? Şimdiden teşekkürler.

olmaz hocam

• H

SGK Denetmen Yrd (İİBF)
      • hayalimsgk

41
      1
      Oy
      41
      Bakış

azsakallıdede

@joeblack16 eyvallah hocam ben de biraz bakmıştım bende ömer donmezin kitabi vardı kararsız kalmıştım. Bakalım almadan içim rahat etmeyecek galiba ☺

• maverick

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı Başvuru Tarihinin Ertelenmesi !
      • maverick

21
      0
      Oy
      21
      Bakış

odtüsbky

@kartel06 YDS şartı aynı kaldı ama eskiden yönetmeliğe göre önce yazılı sonra sözlü sınav yapma mecburiyeti varken değişiklikle kurum isterse sadece sözlü alım da yapabilecek. Bunun dışında kapatılan TİB ile ilgili bazı ifadeler de çıkarılmış: https://www.btk.gov.tr/tr-TR/Kurul-Karari/Meslek-Personeli-Yonetmeligi-Degisikligi

Yönetmelik de geldi. Zaten personel ihtiyacı var. Haydi BTK artık gelsin ilan! Başka bir engel kalmadı...

• Destan

2017 KPSS A GRUBU
      2017 kpss a grubu nedir meslekleri • • Destan

2
      1
      Oy
      2
      Bakış

Antimülakat

Hocam başlığınız için teşekkür edelim bizde. Bu sürece yeni hazırlanacak olanlar içinde bu başlığı ilerleyen zamanlarda iğneleme yapalım.

Benim ilk ve her zaman ki tavsiyem, defalarca söylediğim söylemekten de bıkmayacağım şey: YDS puanı olup olmaması bu işte artık belirleyici faktör. Somut ifadelerle konuşayım: YDS puanı olanın bu süreçte atanma olasılığı %70 ise, YDS puanı olmayanın atanma olasılığı%30. Bunu garipseyen veya anlamsız bulan arkadaşlarımız olacaktır ama ben böyle görüyorum. YDS çok önemli hem de bilindiğinden çok fazla önemli. Bu sene açılan kurum sınavlarının detaylı tablosunda ve diğer tablolarımızda bu meselenin önemini bir kez daha görebileceksiniz. Eğer, YDS puanınız yoksa öncelikle onu halledin, alandan gerekli puanlar bir şekilde alınıyor ama YDS puanını sonraya bırakıp önce alan derseniz YDS 'yi sonradan halledebileceğinizi unutun.

Tekrar tavsiye olarak üstüne basa basa söylüyorum : Önce YDS, Sonra KPSS. Parola bu olmalı.

• J

BİLİM SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI UZMAN YARDIMCILIĞI ALIM İLANI
      • j_maynardkeynes

3
      0
      Oy
      3
      Bakış

J

@benzema aynen hocam, zaten bu yıl bizim için bir şanssızlık aldı başını gidiyor.

• E

2017 P3 ve YDS puanı ile atama
      • eylül

8
      0
      Oy
      8
      Bakış

Antimülakat

Hocam çok yakın zamanda P3 puanı üzerinden bir yazı yazmayı düşünüyorduk, güzel denk geldi. Burada yazılanlardan da ilaveler yapalım.

• 1
    • 2
    • 120
    • 121
    • 122
    • 123
    • 124
    • 125
    • 126
    • 127
    • 122 / 127