@paretowilfredo hocam arkadaşlara tercih aşamasında bizim de bir katkımız olur belki diye belirtmek istedim yaşadığım sıkıntıları. Belediye seçecekler iki defa dşünsün derim herşey sds değil(miş)
Tabloları ayrıca oluşturacağız henüz çok sınav olmadığından önümüzde olacakları yazdım. Sgk Uzman Yardımcılığı mülakatları yapıldı sonuç bekleniyor, Denetmen Yardımcılığı açıklandı. Bu nedenle dahil etmedim, taban puan tablolarını ayrıca hazırlayacağız.
@kartel06 kurumlar artık koca koca değil ki hocam. memlekette alttan yetişen bürokrat sayısı yok denecek kadar azaldı. bakın müsteşar, müsteşar yrd., genel müdür seviyesindeki insanlara, hep siyasetçi dolu. kurum nasıl işler, nasıl yönetilir haberleri yok, umurlarında da değil. kendilerine ait söyleyecek 1 tane lafları yok. cumhrbaşknı ya da başbkn bi laf söyleyese de onu tekrar etsek diye bekleyip duruyolar. ne yazık ki biz işe girmek, para kazanmak için bu insanların kararlarına bağlıyız.
hazineden sigorta kuruluşlarına geçme şansı hukukçular için hazineyi iyi bir alternatif haline getiriyor hakimlik düşünmeyenler kesinlikle kastırsın bu sınava
Bende buradayım. +85 ve 3. yılım doldu bir sürü sınava girdim mülakata girdim bir şey olmadı. Sadece şu son 1-2 ayda 3-4 tane sınavı 0,2-0.3 lü küsüratlarla kaçırdım.Ki bu ilan kıtlığında oldukça kötü bir durum. Ohalin devam etmesi ülkedeki siyasi istikrarsızlık vs devam ederken de durum hiç iç açıcı görünmüyor. Çok şükür bir işim var bir şekilde teselli ediyorum kendimi.. İşsiz arkadaşlar için durum çok daha vahim.Allah sonumuzu hayır eylesin emeklerimizin karşılığını versin inşallah...
Arkadaşlar başlığı google'dan aratarak bulursanız, yukarıya taşınmasını sağlarsınız. Bu da Gençlik ve Spor Bakanlığı yazıldığından google'da ilk sayfada görülmesini sağlar, üst yöneticilerinde bu sayede yazıyı görmelerini sağlayabiliriz.