@Liyakat valla bir duyum yok ama açma ihtimali olan bir kadro çünkü sözlü ile mülakat yapıp birde taşra da herhangi bir ile atama yaptığı için, kazananlar kısa sürede merkez kadrolara geçmeye çalışıyor. Kesin bir şey söylemeyelim ama açılma ihtimali olan bir kadro.
@Antimülakat hocam bence de bu yıl açar ama inşallah çsgb'ye bağlı diğer kurumlar gibi yapmasın bunlar da .alım sürecini bu kadar nasıl uzatıyorlar hayret ediyorum.
@JBSay hocam hukuktan çözmediysen dönüşüm ve konsensüsü öneririm.bunlar hem soru çözdürüyor hem de tekrar yaptırıyor.zaten hepsini bitirince 4 cilt kitap bitirmiş oluyorsun.maliyede 4t nin çok faydasını gördüm.iktisatta murat yayınlarını kullandım.bazı soruları gereksiz zor olsa da genel olarak iyi ve yeterli bir kaynak olduğunu düşünüyorum.ayrıca klasik sınavlar için şu anda çalıştıgım savaş açık uçlu iktisat kitabı var kaymakamlık için.mikro makro ve Türkiye ekonomisini kapsıyor.kitabı bitirmedim ama faydalı olabileceğini düşünüyorum.
Eximbank sonucu açıklanmış ama bu mülakatı etkilemeyecek gibi. Aynı zamanda SGK listesinde olanlardan sadece Pelin Kural'ı gördüm. Belki başka birkaç kişi de vardır. Detaylı bakmadım.
@davetsiz54 IS'in politika çarpanıyla diğer çarpanlar (c) ters orantılıdır. C arttıkça k azalır, k'nin azalması IS eğrisini dikleştirir ve daha etkin hale getirir.
Daha oncede verildi bişi çıkmıyor bunda mhuy da da kamera var dediler o da yalan cıktı ben ümitli değilim kamera koyulursa adayların %80 i elenir mülakat kapılarında adayları gördük